Debut de vis la Euro 2024!

Debut de vis la Euro 2024!

Debut de vis la Euro 2024!

Într-o atmosferă electrizantă, în prezența a peste 35.000 de suflete românești, dar și pe un stadion de viță nobilă, Allianz Arena, comando-ul fotbalistic al lui Edi Iordănescu a făcut efectiv instrucție cu reprezentativa Ucrainei, căreia i-a administrat luni seara un usturător scor de 3-0 (1-0) în meciul de debut al tricolorilor în Grupa A de la această veritabilă sărbătoare a fotbalului.

Românii noștri au jucat cu suflet, cu dăruire și au aplicat o excelentă tactică de anihilare a adversarilor, dar au oferit adesea și șarje extrem de tăioase spre plasa lui Lunin , pe care au scuturat-o de trei ori, prin Stanciu (min. 29), Răzvan Marin (min. 53) și Drăguș (min. 57).

Urmează două examene dificile, cu Belgia și Slovacia, dar astăzi ne e permis să savurăm din plin acest superb succes. Dincolo însă de victorie și de cele trei puncte, este mult mai important că, după mulți ani, grei și lungi, o națională a României ne reamintește de îndrăgita Generație de Aur a fotbalului românesc.

România: 1. Niță – 2. Rațiu, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 18. R. Marin, 6. M. Marin, 21. Stanciu-cpt (Racovițan, 87) – 20. Dennis Man (Ianis Hagi, 62), 19. Drăguș, 17. Fl. Coman (Mihăilă, 62). Selecționer: Edward Iordănescu

CITEȘTE ȘI: Agrement urban în satele timișene


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Debut de vis la Euro 2024!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *