De ziua primarului, e sărbătoare în toată Timișoara

de ziua

28 mai este o dată pe care o cunosc mai toți timișorenii, spunea, mai în glumă mai în serios, primarul Nicolae Robu, referirea fiind la ziua sa de naștere.

Coincidența face ca această zi să coincidă cu alte evenimente foarte importante pentru urbea de pe Bega. Astfel, în 28 mai 2015, a fost inaugurat pasajul Michelangelo.

Un an mai târziu, fix la aceeași dată, se dădea start navigabilității pe Bega. Anul acesta, adică doar cu două zile în urmă, a fost semnată documentația pentru execuția lucrărilor la pasajul Solventul, o investiție așteptată de foarte multă vreme de timișoreni.

”S-a nimerit să fie aceste inaugurări chiar de ziua mea. Și acum, așa s-a întâmplat, să îmi vină mapa cu documentația la semnat chiar în 28 mai. Evident că nu mai puteam aștepta”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Așteptăm aniversarea de anul viitor, pentru a ne putea bucura și de alte inaugurări. Desigur, asta în cazul în care Timișoara va mai avea legătură cu data de 28 mai…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “De ziua primarului, e sărbătoare în toată Timișoara

  1. Eu unul sper ca anul viitor, după alegeri, dl Robu să-și petrecă ziua de naștere la Bocsig, într-un concert omagial, cîntînd cu taraful de acolo, renumit în regiune și sper ca după alegerile ce urmează, pentru cît rău a făcut orașului ăsta, nici măcar viză de flotant să nu mai primească în Timișoara !

Lasă un răspuns