De vorbă cu cetățenii. Poliția locală a reluat acțiunile organizate periodic în cartiere. De data aceasta, au mers în Steaua și Fratelia

În această lună, poliția locală din Timișoara a reluat acțiunile organizate periodic în cartiere, desfășurate în scopul de a sta de vorbă cu aceștia și de a afla problemele din zone direct de la cetățeni.

De data aceasta, au fost alese cartierele Fratelia şi Steaua, unde oamenii legii au discutat cu peste 200 de cetățeni.

Printre problemele ridicate de aceștia se numără: terenurile virane neîngrijite și formarea de rampe clandestine de deșeuri pe strada Traian Vuia, câini lăsați în libertate pe strada Herculane, tulburarea ordinii și liniștii publice în Parcul Arcidava, Berzei, Intrarea Râului și pe strada Izlaz, parcări neregulamentare pe străzile Mureș și Bujorilor, deținători de animale de companie care nu adună dejecțiile acestora pe strada Musicescu, autovehicule de mare tonaj pe strada E. Zola, precum și oameni ai străzii care caută în pubele și fac mizerie, autoturisme abandonate și câini vagabonzi.

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii locali au constatat, de asemenea, 16 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, 7 locații frecventate de câini fără stăpân, 10 locaţii identificate ca terenuri virane sau neîmprejmuite și unde s-au format rampe de gunoi și trei locații în care se află clădiri în stare avansată de degradare.

Toate aspectele au fost preluate de polițiștii locali, iar cele care intră în competența altor instituții au fost direcționate către acestea.

0 Comments

No Comment.