De 1 Iunie, timișenii pot construi vise

hidroterapia

Voluntarii Asociației Școala Mamei Junior, alături de Clubul Tip Top, pregătesc pentru mâine un program plin de evenimente pentru copii, care vor avea loc la Herneacova.

Cei mici vor avea la dispoziție, pe tot parcursul zilei, diverse costume de supereroi, zâne și prințese, pentru a se deghiza în personajul favorit.

În plus, sunt invitați să participe la diverse ateliere (pictură pe față, dansuri, modelare de baloane etc.), curse cu obstacole și multe jocuri ale copilăriei.

Evenimentul reprezintă o oportunitate foarte bună pentru ca părinții să petreacă timp de calitate cu copiii lor, însă acesta are și un caracter social, fiind creat în sprijinul copiilor cu dizabilități din județul Timiș.

CITEŞTE ŞI: Lovitură de teatru la fosta RATT. Societatea are o nouă conducere

Astfel, participanții la eveniment se pot implica în acest demers cumpărând un bilet de tombolă, care va reprezenta donația lor către proiectul de asigurare gratuită a hidroterapiei pentru micuții timișeni cu diferite afecțiuni.

În cadrul tombolei se vor pune la bătaie diverse premii, precum prinzătoare de visuri, creioane colorate sau vouchere la diverse cursuri pentru copii (dans, balet, canto etc).

”Așteptăm toți părinții să ne distrăm de 1 Iunie împreună și să construim vise”, a spus dr. Ioana Vârtosu, președinta Asociației Școala Mamei Junior.

În această perioadă, mai precis de joi până duminică, la Herneacova va avea loc și Concursul Național de Sărituri peste Obstacole – Herneacova National Jumping -, astfel că cei prezenți vor avea ocazia să urmărească și o competiție la care s-au înscris peste două sute de cai din România și Europa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns