„Dar din Dar”, la Cornișoru, Bucova și Băuțar

"Dar din Dar", la Cornișoru, Bucova și Băuțar

Campania „Dar din Dar” a Asociaţiei „Acasă în Banat” a continuat cu o nouă deplasare înspre satele mai puţin accesibile din Banat.

„De această dată am ajuns în comuna Băuţar, cu satele aparţinătoare Cornişoru şi Bucova, chiar la graniţa dintre Caraş-Severin şi Hunedoara.

Acolo ne-a aşteptat asistenta socială Maria Barbescu de la Primăria Băuţar şi, împreună cu aceasta, am pornit la drum spre cele 35 de cazuri din comună beneficiare de ajutor social. Dintre acestea, 26 au fost ale unor bătrâni singuri sau aflaţi în întreţinerea familiilor ori vecinilor, bolnavi sau cu handicap, iar câteva cazuri au fost ale unor familii cu copii care cu greu reusesc să supravieţuiască.

Poveştile de viaţă auzite ne-au cutremurat şi ne-au reamintit cât de preţioasă este sănătatea şi cât este de important să fim înţelegători, să nu judecăm oamenii după aparenţe şi să fim buni cu cei de lângă noi. Fondurile pentru aceste ajutoare s-au strâns de către Fundația Comunitară Banatul Montan. Le mulţumim tuturor alergătorilor care au participat la evenimentul <<Comunitate în mişcare>> pentru a susţine campania <<Dar din Dar>>! Mulţumim, de asemenea, Băncii Regionale pentru Alimente Timișoara pentru cutiile cu lapte şcolar oferite. Mulţumim, în egală măsură, tuturor donatorilor individuali!

Campania <<Dar din Dar>> continuă şi în săptămânile viitoare, când ne dorim să ajungem în alte câteva localităţi defavorizate din judeţul Caraş-Severin. Dacă doriţi să ne susţineţi, o puteţi face cu donaţii către: Asociaţia <<Acasă în Banat>>, Banca Transilvania:

Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/BIC: BTRLRO22; OTP Bank: Cont LEI: RO80OTPV190001300530RO01 PayPal:

[email protected] Revolut: 0748918091.Specificaţi în transfer <<Dar din Dar>>”, anunţă reprezentanţii organizaţiei.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns