Dani Oțil se implică în campania de strângere de fonduri pentru spitalul din Reșița. ”Este spitalul în care m-am născut eu, spitalul în care s-a născut Răzvan, după calculele mele, spitalul în care s-au născut Cristi Chivu”

Dani Oțil se implică în campania de strângere de fonduri pentru spitalul din Reșița. Este spitalul în care m-am născut eu, spitalul în care s-a născut Răzvan, după calculele mele, spitalul în care s-au născut Cristi Chivu

Dani Oțil se implică în campania de strângere de fonduri pentru spitalul din Reșița. ”Este spitalul în care m-am născut eu, spitalul în care s-a născut Răzvan, după calculele mele, spitalul în care s-au născut Cristi Chivu”

Dani Oțil se implică în campania de strângere de fonduri pentru spitalul din Reșița, conform resita.ro.

Este spitalul în care m-am născut eu, spitalul în care s-a născut Răzvan, după calculele mele, spitalul în care s-au născut Cristi Chivu

Donezi 4 euro pentru „Spitale publice din bani privați”, ajuți spitalul din Reșița și, dacă ești norocos, iei cina gratuit în restaurantul de lux al lui Danil Oțil, Inpresso Lounge Herăstrău, servit chiar de către reșițeanul devenit celebru datorită emisiunii de televiziune „Neaţa cu Răzvan şi Dani”.

Reșițeanul Dani Oțil a acceptat provocarea lansată zilele trecute de Codin Maticiuc, aceea de a sprijini campania umanitară „Spitale publice din bani privați”, ajunsă la Reșița pentru renovarea și modernizarea secțiilor de radiologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență.

CITEȘTE ȘI: Întreruperi de curent în Timișoara și în județ, în perioada 7 – 13 noiembrie

Realizatorul emisiunii de televiziune „Neaţa cu Răzvan şi Dani” se alătură campaniei într-un mod inedit: le oferă o motivație în plus celor care trimit sms cu textul FACEM la 8864 și donează, astfel, 4 euro pentru spitalul din Reșița. Mai exact, Dani Oțil va alege cinci donatori pentru o cină la Inpresso Lounge Herăstrău, restaurantul său din București, unde aceștia vor putea mânca și bea cât și ce doresc, serviți chiar de către Dani.

„După cum știți, dau târcoale proiectului «Spitale publice din bani privați» din mai multe motive. Îl privesc și din umbră, mă implic din când în când. Motivele sunt următoarele: nu că l-aș suporta pe Codin Maticiuc, clientul meu de la restaurant, dar văd ce face zi de zi.

Văd câte întâlniri are. Văd cu cine se vede. Văd cum se cumpără chiuvete, lavabilă. Văd cum discută cu arhitecții și cum merge din când în când în spitalele din țară.

Nu contează ce am făcut până acum în acest proiect. Important este ce fac astăzi, zilele acestea. S-a ajuns, în sfârșit, și la Reșița și, acum, eu trebuie să apăs pedala asta neapărat pentru că mă interesează în mod direct.

Este spitalul în care m-am născut eu, spitalul în care s-a născut Răzvan, după calculele mele, spitalul în care s-au născut Cristi Chivu și alți reșițeni care, poate, au ajuns mai departe de granițele țării.

Se lucrează din greu și se vor face schimbări majore. O să întrebați de ce nu fac autoritățile. Nu știu! Dar știu că Nelu Popa, primarul nostru de acolo, este prietenul nostru bun și multe din resursele strânse sunt strânse și de el”, spune Dani Oțil într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

Dani Oțil îi roagă pe urmăritorii săi să citească postările lui Codin Maticiuc despre situația spitalelor și să trimită sms cu textul FACEM la 8845 pentru 2 euro pe lună sau la 8864, pentru 4 euro pe lună.

Iar pentru cei care aleg să doneze 4 euro, are o ofertă de nerefuzat: „Dacă ești reșițean sau nu, dacă ești om din aria mea de interese, pun la bătaie câteva locuri la o cină pe care o facem împreună la Inpresso Lounge, cafeneaua și restaurantul meu din Herăstrău, unde vă servesc chiar eu, personal.

Eu voi fi servitorul vostru. Nu ospătar, servitor! Aveți voie să îmi cereți orice! Aleg cinci din oamenii care dau sms pentru 4 euro la 8864”.

„Promit să vă servesc personal și am înțeles că și Codin promite să debaraseze mesele – fiecare cu ce poate și la ce se pricepe”, a ținut să precizeze Dani Oțil într-un al doilea mesaj, transmis în această seară pe contul său de Instagram.

Foto: Facebook/Dani Oțil


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *