Dan Şova, terorizat de PURICI în închisoare

Senatorul Dan Şova este terorizat în închisoare de purici. Politicianul s-a plâns apropiaţilor de condiţiile din arest şi refuză să mănânce.

„Se simte sufocat, încătuşat. Este agitat, parcă nu are aer. Dan Sova spune că U suportă mizeria, mirosul si condiţiile. Nici să foloseasca toaleta nu poate. Nu prea mănâncă, nu doarme, este distrus. A ajuns de nerecunoscut în numai două săptămâni. Încă nu a cazut psihic pentru ca are totusi un caracter foarte puternic. A cerut pernă, paturi, aşternuturi curate. Spune că acolo este plin de purici. Nu este obisnuit sa traiasca asa. Iubita lui a fost sa il vada, desi are si ea probleme de sanatate, nu este deloc bine”, a declarat un apropiat al politicianului pentru Cancan.

Pe 15 decembrie, Dan Sova a fost arestat pentru ca a luat 100.000 de euro spaga pentru a facilita un contract, dar si pentru trafic de influenta. El se afla de atunci in arestul politiei, iar sansele ca avocatul sa iasa dupa cele 29 de zile sunt extrem de mici.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, marţi, marți, să admită cererea procurorilor DNA de prelungire cu 30 de zile a măsurii arestării preventive în cazul senatorului Dan Șova.

Instanța a admis propunerea formulată de DNA de prelungire a mandatului începând cu 3 ianuarie până la 1 februarie inclusiv, însă decizia nu e definitivă și poate fi contestată.

Totodată, Instanța supremă a respins ca nefondată cererea lui Dan Șova de a fi plasat în arest la domiciliu.

Dan Șova fusese plasat în arest la domiciliu pe 4 decembrie, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență în legătură cu contracte de asistență juridică de la CET Govora.

Potrivit DNA, în perioada octombrie 2011 — iulie 2014, Dan Șova a pretins sume de bani și a primit în total 100.000 de euro de la o persoană denunțătoare, în schimbul traficării influenței sale reale pe care o avea pe lângă directorul general al CET Govora SA, Mihai Bălan, astfel încât acesta din urmă să asigure încheierea de contracte de asistență juridică cu o anumită societate de avocatură, contract de tip abonament lunar, la o valoare de 10.000 euro/lună.

romaniatv.net


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Dan Şova, terorizat de PURICI în închisoare

  1. Dupa povestea cu puricii, asta mai lipsea. Am auzit ca vine la el o bombonica de fata sa-l ajute sa faca un nou pat de scanduri. Atentie ca printre acestea sunt si lati din gardul marelui PSD.

  2. Sunt deadreptul siderat de suferintele tinarului sova, dar ma linisteste gindul ca in sfirsit cunoaste si el cum arata viata a milioane de romani de la gura carora a furat cit a putut mai mult.

Lasă un răspuns