Dan Negru, observație în timpul protestelor din Timișoara: Uitați-vă la imobilul în care stă primarul!

protest

Dan Negru a atras atenția asupra unui aspect foarte important pe care nimeni nu l-a luat în seamă în timpul protestelor anti-restricții din Timișoara.

„În Timișoara se protestează în fața imobilului unde locuiește primarul Fritz. Unii sunt supărați pe Fritz, alții pe protestatari. Băi, da’ nimeni nu protestează de cum arată clădirea aia? Tencuiala căzută, balcoane care stau sa cadă, o ruină în zona Iosefin care a ajuns și ea o ruină. Știu Iosefinul dintotdeauna, numele vine de la Împăratul Iosef în vremea căruia s-a înființat cartierul.

Prin anii ’90, când îi făceam curte unei unguroaice și treceam pe acolo, clădirile erau tot așa! Băi, că aveți sau nu mască, uitați-vă la imobilul-ruină în care stă primarul! Clădirea aia e acolo de niște sute de ani și ăștia n-au apucat să zugrăvească ce au construit ăia”, a scris Dan Negru pe Facebook.

 

dcnews


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

7 thoughts on “Dan Negru, observație în timpul protestelor din Timișoara: Uitați-vă la imobilul în care stă primarul!

 1. Secretul mare e ca acea cladire,ca si atitea altele din oras sint proprietatea municipala,probabil ca e posibil ca Fritz sa nu plateasca un leu din buzunar.

  1. Gresita afirmatie….Cladirile nu apartin primariei, de aceea Robu nu a dorit sa le relate, chipurile ca sunt proprietari si sa si le relate ei pe cheltuiela lor….
   Dar, sunt cladiri care sunt incluse in patrimony istoric, si exista o lege unde nu faci ce vrei si cum vrei tu, unde o parte este Sorin inima de stat….
   Cumva Primarie ar fi trebuit sa ii ajute cumva, un mic suport…
   Dar asta nu presupune ca toata renovarea cladiri este obligatia Primariei, nu este asa….
   Daca tot vrei sa te „bagi” in seama, macar fii informat…
    

 2. Aștept de mult să ne ajute primăria , mă refer la credite luate , pt a putea renova și noi o clădire din zona Iozefin. Atâta timp cât primăria nu se implică în renovarea clădirilor ,casele vechi vor arăta că niște ruine, locatarii din acele imobile sunt bătrâni și chiar au nevoie de suportul primăriei.

 3. Uitati-va la multe alte cladiri apartinind primariei sau cjt ( primaria veche, biblioteca judeteana, etc.) si apreciati.

 4. Te dai si te crezi mare artist?  Pe deasupra si mare ,”fustist” ?Daca te-ai adresat cu apelativul „Bai”  n-ai facut decat sa confirmi,ca nu-i nimic de capu’tau/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *