Dacă nici după un viol nu se iau măsuri…

Parcul Botanic

Săptămână trecută, o tânără a fost victima unui viol petrecut în Parcul Botanic din Timișoara. Incidentul dramatic a stârnit un val de indignare publică, mai ales că acesta s-a produs într-o zonă centrală a Timișoarei, chiar în timpul zilei.

S-a ridicat veșnica problemă a polițiștilor locali care fac de toate, dar numai de siguranța cetățeanului nu se ocupă. Ar fi fost de preferat ca oamenii legii să patruleze, din când în când, prin acea zonă, pentru a-i descuraja, astfel, pe potențiații infractori.

Iată însă că nici după ce a avut loc neplăcutul eveniment, nu s-au luat măsuri în Parcul Botanic, iar nesiguranța rămâne la același nivel, pentru că nici un polițist nu se arată prin zonă.

Bunăoară, la marginea parcului, lângă liniile de tren, își făceau veacul mai mulți boschetari, care puteau reprezenta oricând un pericol public. Acum, oamenii străzii nu se mai află prin zonă, dar mizeria imensă a rămas acolo, cum, dealtfel, se întâmplă și în multe locuri ale parcului.

Cei care au crezut că, odată cu scandalosul viol, se vor lua măsuri drastice, începând de la curățenie și terminând cu siguranța cetățeanului, s-au înșelat amarnic. Sperăm că nu se așteaptă vreo altă… ocazie!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dacă nici după un viol nu se iau măsuri…

  1. voi chiar nu urmariti „stirile” din orasul vostru?
    a recunoscut tipa si s-a constatat medical ca era virgina, a incercat si ea prima data si s-a speriat de sangerare… nu a fost nici un viol!!!

    comunitarii oricum nu prea fac nimic, dar parcul botanic e sigur in mare parte sau cel putin la fel de sigur ca orice intrand de bloc ):

  2. Politia locala se ocupa de proprietarii de caini,se presupune ca ar exista,sau nu ,o hotarare a consiliului local .Dar ptru cei care fac mizerie ( resturi de mancare,pungi, seminte….),sau chiar angajatii care isi fac necesitatile prin tufe,probabil si politistii( daca vor patrula toata ziua),deoarece wc- urile sunt inchise, nu preocupa pe nimenea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *