Cutremurul de astăzi a avut magnitudinea de 5,3 și a fost urmat de o replică de 3,1. Sunt pagube

Cutremurul de astăzi a avut magnitudinea de 5,3 și a fost urmat de o replică de 3,1. Sunt pagube mici

Cutremurul de astăzi a avut magnitudinea de 5,3 și a fost urmat de o replică de 3,1. Sunt pagube mici

Mai multe echipaje ale ISU Arad au fost trimise în misiune marți seara în urma cutremurului cu magnitudinea 5,3.Echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vasile Goldiș au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere în municipiul și în județul Arad.

Pompierii arădeni anunță că au două solicitări pentru degajarea unor elemente de construcție de pe clădiri. Intervențiile se desfășoară pe străzile Mărășești și Lucian Blaga. Nu sunt alte probleme deosebite, mai susțin reprezentanții ISU Arad.

Cutremurul de astăzi a avut magnitudinea de 5,3 și a fost urmat de o replică de 3,1. Sunt pagube

Cutremurul de suprafață a fost simțit în mai multe localități din Banat, Crișana și Ardeal. Unii oamenii s-au speriat și au ieșit pe străzi. Autoritățile verifică dacă există pagube.

Ulterior, IGSU a anunțat că au fost primite șase apeluri la 112 (4 în județul Arad, 1 în judetul Sălaj și 1 în județul Maramureș) care semnalau desprinderea unor elemente de construcție de pe imobile ori deplasarea mobilierului în locuință.

În alte județe unde seismul a fost resimțit, respectiv în Timiș, Bihor, Hunedoara și Caraș-Severin, nu s-au primit sesizări din partea cetățenilor, a precizat IGSU.

Cutremurul cu magnitudinea 5,3 s-a produs marți seara în județul Arad. Seismul a avut loc la ora 20.26 la o adâncime de 6,4 km, conform Mediafax.

Foto: Facebook


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *