Cutremurător. Familia înecată în Dunăre, răpusă de curenții puternici! „Au murit toți patru ținându-se de mână!”

La două săptămâni de la tragedia în care și-au pierdut viața patru oameni, toți membri ai aceleiași familii, printre care și o fetiță de trei ani, ies la iveală amănunte cutremurătoare, dar și informații care ar putea juca un rol important în ancheta penală!

Șoferul care a plonjat cu mașina în Dunăre ar fi povestit apropiaților că nu a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, ci că ar fi ajuns în apă după o manevră disperată prin care a încercat să evite coliziunea frontală cu un autoturism care venea pe contrasens, din sens opus. Cum în partea dreaptă a sensului de mers dinspre Orșova către Moldova Nouă în zona respectivă e un perete stâncos, singura variantă pentru evitarea unui impact catastrofal ar fi fost virajul brusc la stânga. Ancheta e încă în desfășurare, astfel că această variantă nu e confirmată oficial.

Bărbatul care e cercetat acum pentru uciderea din culpă a celor trei persoane găsite deocamdată ar fi povestit și ceea ce s-a întâmplat după ce mașina a ajuns în apele reci ale Dunării. Acesta ar fi mărturisit că i-a ajutat pe cei patru pasageri să iasă din mașină, că el a înotat repede până la mal și că a întins repede o creangă spre apă, cu scopul ca ei să se prindă de ea. „Se țineau toți patru de mână, dar când am întins creanga, nu i-am mai văzut!”, ar fi povestit bărbatul, șocat să vadă cum o familie e înghițită de apă chiar sub ochii lui. Curenții în zona respectivă sunt foarte puternici și, cel mai probabil, i-au istovit pe cei patru în încercarea lor disperată de a se salva. Trei dintre cadavre au fost găsite, cel al mamei, pe malul sârbesc, al băiatului, la zeci de kilometri de Coronini, și al fetiței de trei ani, la vreo 10 km de locul tragediei, conform expressdebanat.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cutremurător. Familia înecată în Dunăre, răpusă de curenții puternici! „Au murit toți patru ținându-se de mână!”

 1. Banatene, soferimea suntem noi, cu totii, sau fiecare dintre noi. nimeni nu vrea sa provoace accidente. Pacat de saracii oameni…

  1. „Soferimea suntem toti”, ce cool. Subiectul era altul, păcat ca nu ai înțeles nimic.
   Pai sa vedem în primul rând cine e RESPONSABIL?
   Responsabil după mine e cel care iese în fata lumii singur si recunoaște fără sa fie obligat de lege si legiuitor: din vina mea au murit cei patru oameni EU ERAM LA VOLAN! În cazul de fata niciunul dintre șoferii implicați nu a ieșit în fata si nici nu si-a recunoscut vinovăția . Ca atare Politia si Justiția trebuie sa stabilească prin cercetări cine se face vinovat de uciderea celor 4 oameni. În acel moment respectivul va fi declarat RASPUNZATOR de moartea celor 4. Eu ma refeream la responsabilitate si la calitatea umana de a fi responsabil atunci când o persoana se afla în spatele volanului. Nu te consideri responsabil atunci pentru mine ești șofer din soferime.
   Referitor la comportament mizerabil, constatam în primul rând ca șoferul X care a provocat manevra disperata a șoferului plonjor Y (ca doar nu o sa credem ca Y a căzut în Dunăre pentru ca vroia sa facă baie) mergea cu tărăboanța sa pe contrasens. Asta se întâmplă cu încălcarea deliberata a legii. Colac peste pupăza, după ce a provocat căderea în Dunăre a mașinii lui Y, insul X a luat-o catinel la fuga dând bir cu fugiții. În al doilea rând, soferica plonjor Y, cu permis de conducere pe care nu se uscase binișor cerneala, odată scăpat le oferă disperaților o creanga! Boul dracului, de ce nu a sărit în apa sa salveze fetita? De ce nu si-a dat peste ceafa cu creanga aia?
   Si la urma urmei sa ne întrebam daca Y este vinovat. Pai cine e cel care a plonjat în apa? Sa nu spui ca familia moarta si ca tot ea a tras mașina la fund după ea? Asta găsesc eu potrivit sa fie considerat comportament mizerabil, nedemn de specia umana!

Lasă un răspuns