Curtea de Apel Timişoara nu iartă: 25 de ani de închisoare pentru un criminal odios!

Iosef Revaj

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara l-au condamnat la 25 de ani de închisoare pe un bărbat care a ucis-o, cu mai multe lovituri de cuțit, pe concubina sa, care avea un băiat în vârstă de 12 ani.

Criminalul, Iosef Revaj, în vârstă de 37 de ani, a comis fapta în urmă cu un an, la data de 1 februarie 2015.

Conform relatărilor furnizate presei de către anchetatori imediat după comiterea crimei, vecini și martori la oribilul omor cu premeditare săvârșit aseară de către moldoveanul de etnie ucraineană Iosif Revai asupra concubinei sale cu care avea un copil, criminalul și-a „ticluit” bine fapta. Gelos „compulsiv”, acesta a venit la Biserica Catolică, unde se desfășura un parastas, pentru „a sta de vorbă” cu fosta consoartă, înarmat cu nu mai puțin de trei cuțite!

După o oră de ceartă chiar în locașul de cult, dat afară din Biserică de preotul care i-a reproșat gălăgia pe care o făcea în timpul slujbei, acesta a ieșit în stradă, forțând-o și pe femeie să îl însoțească. Sub privirile îngrozite ale copilului (în vârstă de 11 ani), Iosif Revai i-a aplicat două lovituri victimei, cu două dintre cele trei cuțite – arme pe care le avea în ambele mâini (cel de-al treilea fiind ascuns „la tureac”). După ce a lăsat-o horcăind, s-a dus la birtul satului și, fără să comande, a luat de la bar o sticlă de votcă pe care a golit-o dintr-o înghițitură, mai apucând să spună tare doar un „am făcut-o” – expresie din care toată lumea a înțeles ce s-a petrecut.

Polițiștii l-au reținut imediat după acest episod, iar procurorul Codrin Gavra l-a trimis la judecător, după o rundă, nu foarte lungă, de audieri, cu propunere de arestare pentru 30 de zile și o încadrare maximă – 15- 25 de ani după gratii. A primit 25 de ani…

Mai mult, Iosif Revaj a fost obligat de către Tribunalul Arad să plătească băiatului său daune morale în valoare de 75.000 de euro şi să îi plătească acestuia, lunar, suma de 121 de lei, până la terminarea studiilor. De asemenea, bărbatul trebuie să plătească daune morale şi rudelor fostei sale concubine.

Citeşte şi:

O firmă de apartament din Timișoara, având nume grele în spate, a pus mâna pe găina cu ouă de aur

Bărbatul a atacat sentinţa Tribunalului Arad la Curtea de Apel Timişoara. Judecătorii timişoreni i-au respins apelul ca fiind nefondat, bărbatul în vârstă de 37 de ani rămânând cu sentinţa de 25 de ani de închisoare. Decizia Curţii de Apel Timişoara este definitivă.

Sursa text şi foto: specialarad.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns