Cursuri suspendate la Universitatea de Vest din Timișoara

UVT inițiază o nouă sesiune de pregătire a elevilor pentru Bacalaureat

Unitățile de învățământ superior din Timișoara își închid porțile, rând pe rând. După ce alte două universități au luat decizia suspendării cursurilor pentru a evita răspândirea coronavirusului, acum și conducerea Universității de Vest a luat aceeași măsură. Studenții nu vor mai merge la cursuri cel puțin până în 22 martie.

CITEȘTE ȘI: Pregătiri la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara pentru noi cazuri de coronavirus

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara a fost prima instituție de învățământ superior din municipiul de pe Bega care a decis, încă din 28 februarie, să suspende activităţile didactice la programele de studii cu predare în limba engleză şi franceză pentru o perioadă de 14 zile.  Luni, conducerea universității a decis sistarea tuturor activităţilor didactice efective (cursuri, lucrări practice/stagii) pentru toate facultăţile şi programele de studii, până în 31 martie, acestea urmând a se desfășura online.

Conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” a decis, de asemenea, ca toate cursurile să se desfășoare utilizând ca metodă alternativă platforma informatică online.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *