Cursuri suspendate la Universitatea de Vest din Timișoara

UVT inițiază o nouă sesiune de pregătire a elevilor pentru Bacalaureat

Unitățile de învățământ superior din Timișoara își închid porțile, rând pe rând. După ce alte două universități au luat decizia suspendării cursurilor pentru a evita răspândirea coronavirusului, acum și conducerea Universității de Vest a luat aceeași măsură. Studenții nu vor mai merge la cursuri cel puțin până în 22 martie.

CITEȘTE ȘI: Pregătiri la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara pentru noi cazuri de coronavirus

Universitatea de Medicină și Farmacie ”Victor Babeș” din Timișoara a fost prima instituție de învățământ superior din municipiul de pe Bega care a decis, încă din 28 februarie, să suspende activităţile didactice la programele de studii cu predare în limba engleză şi franceză pentru o perioadă de 14 zile.  Luni, conducerea universității a decis sistarea tuturor activităţilor didactice efective (cursuri, lucrări practice/stagii) pentru toate facultăţile şi programele de studii, până în 31 martie, acestea urmând a se desfășura online.

Conducerea Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” a decis, de asemenea, ca toate cursurile să se desfășoare utilizând ca metodă alternativă platforma informatică online.

 

0 Comments

No Comment.