Cursuri de limbă, cultură și civilizație românească la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din Timișoara. Se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă

Cursuri de limbă, cultură și civilizație românească la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din Timișoara. Se poate înscrie oricine, indiferent de vârstă

Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest Timișoara organizează, în perioada 19-31 iulie, cea de-a 29-a ediție a Școlii de Vară, un program care se adresează tuturor celor care sunt interesați să-ți îmbunătățească sau să dobândească cunoștințe de limbă, cultură și civilizație românească, indiferent de vârstă (studenți/cetățeni străini, traducători, lingviști, angajați ai companiilor etc.).

Anul acesta, cursurile se vor desfășura online, fiind acompaniate și de alte activități/ateliere culturale. Persoanele care doresc să se înscrie în acest program sunt invitate să redacteze o scrisoare de intenție (o pagină), pe care să o  trimită la una dintre următoarele adrese de email: [email protected] sau [email protected], până la data de 1 iunie.

Cursanții vor fi evaluați, astfel încât să poată beneficia de o instruire adecvată nivelului lor de cunoștințe (începător, mediu, avansat). Cursurile vor fi susținute de cadre didactice universitare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *