Cupa României vine din nou la Timişoara!

Informatica

Informatica Timişoara a câştigat, joi seară, Cupa României la futsal! A fost mult dramatism în finala disputată la Miercurea Ciuc împotriva marii rivale Autobergamo Deva.

Băieţii lui Robert Lupu s-au impus cu 10-9 după executarea loviturilor de departajare. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 5-5, la fel şi după prelungiri, 6-6, astfel că a fost nevoie de loteria penalty-urilor pentru stabilirea învingătoarei.

Savio a fost eliminat pentru proteste în ultimele secvenţe ale întâlnirii, finanţatorul Gabriel Lungu scoţându-l cu greu de pe teren. Brazilianul care evoluează în naţionala României i-a dat peste mână arbitrului care l-a trimis în tribună, acestuia căzându-i carneţelul de joc şi cartonaşele.

Alb-violeţii au rezistat eroic în inferioritate numerică până la final, având în portarul Vlad Iancu un adevărat înger păzitor, el scoţând câteva şuturi grele după momentul dificil al eliminării lui Savio şi apărând ulterior două lovituri de departajare.

Informatica a câştigat şi anul trecut Cupa României la futsal, tot într-o finală cu Autobergamo Deva şi tot la penalty-uri.

Foto: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns