„Cupa Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş” şi-a desemnat câştigătorii

Culturism Cupa Libertatii Memorialul Vasile Balmus 1

Adrian Chelba este marele câştigător al ediţiei cu numărul 30 a „Cupei Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş”.

Culturistul timişorean s-a impus atât la categoria rezervată celor care depăşesc 85 de kilograme, cât şi la open, plecând acasă cu marele trofeu al concursului organizat de Florin Teodorescu, duminică seară, pe scena de la Casa Tineretului. În anii trecuţi, Chelba s-a clasat pe locul al doilea.

Culturism Cupa Libertatii Memorialul Vasile Balmus 2 La feminin s-a impus Babett Vongsanti, o sportivă din Ungaria cu origini thailandeze care cu o săptămână înaintea competiţiei de la Timişoara devenit campioană europeană.

A fost prezent şi Petar Celik, un culturist sârb care s-a antrenat cu Arnold Schwarzenneger.

„În urmă cu 30 de ani eram copil, timpul a trecut, iar acum mă consider un adolescent. A fost o competiţie reuşită, oamenii au fost foarte mulţumiţi. Este o tradiţie care trebuie dusă mai departe. Oamenii să nu uite că suntem liberi datorită celor care au murit la Revoluţie. Am organizat 61 de competiţii şi pot spune că reţeta succesului în viaţă este munca, dublată de perseverenţă. Timişoara se numără printre capitalele lumii în ceea ce priveşte culturismul”, ne-a declarat Florin Teodorescu.

„A fost prima mea participare la un concurs organizat la Timişoara. Mi-a plăcut mult, a fost o surpriză plăcută să văd atâţia concurenţi pe scenă şi atât de multă lume în sală. Sunt foarte fericită, săptămâna trecută am câştigat Campionatul European. Ultimele trei săptămâni au fost grozave pentru mine”, a spus şi Babett Vongsanti.

„Mă simt foarte bine la Timişoara, am mai concurat aici. Am fost cel mai vârstnic participant de la categoria mea, urmează să împlinesc 70 de ani. În anii ’70, în Germania, m-am antrenat cu Arnold, el era într-un punct înalt al carierei sale. Este mai mare decât mine cu doi ani şi jumătate, nu mai concurează, dar eu încă urc pe scenă. Nu am mai păstrat legătura. Am mai vorbit de-a lungul anilor, acum nu mai este cazul”, a precizat, la rândul său, culturistul sârb Petar Celik.

 

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *