Cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Alexandru Jula a murit…

alexandru jula 1

Cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Alexandru Jula a murit, duminică, la spitalul din Galaţi, unde fusese internat după un accident vascular cerebral. Artistul avea 84 de ani.

Decesul lui Alexandru Jula a fost anunţat duminică dimineaţa de colegii de la Teatrul Muzical din Galaţi.

„Drum bun, batrâne Lup de mare, al Revistei şi Cântecului românesc. Te vom preţui, până la reîntâlnire, pentru prietenia şi sprijinul pe care ni le-ai dăruit, necondiţionat, şi pentru valoarea de nemăsurat pe care ai dăruit-o vieţuitorilor acestei planete. Să fii iubit în aceeaşi măsură şi acolo unde te vor purta aripile de înger”, este unul dintre anunţurile care a apărut pe pagina de Facebook a colegilor de la Teatrul Muzical din Galaţi şi care este însoţit de sute de mesaje de condoleanţe de la prieteni şi fani.

Artistul Alexandru Jula a fost internat luni, din cauza unui accident vascular cerebral, după ce a leşinat pe scara blocului, în urma unui drum istovitor de la Cluj-Napoca, unde susţinuse un concert.

De-a lungul carierei, artistul a înregistrat numeroase albume, a participat la diverse concursuri muzicale în ţară şi în străinătate şi a câştigat premii pentru interpretare. Cariera artistică a interpretului de muzică uşoară a început în 1954 când Alexandru Jula s-a alăturat trupei de la Teatrul Muzical Nae Leonard din Galaţi, iar în televizune a debutat în anul 1962.

Printre melodiile cele mai cunoscute sunt „Soţia prietenului meu”, „Eşti tu” şi ”Mi-ai adus iar primăvara”.

Alexandru Jula ar fi împlinit, peste o lună, vârsta de 84 de ani.

Articol preluat de pe mediafax.ro

Foto: Bogdan Iordache


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Cunoscutul cântăreţ de muzică uşoară Alexandru Jula a murit…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *