Cum se chinuie Maria Grapini să vorbească în limba engleză – Video

Maria Grapini, atac dur: „Autoritățile au abandonat total persoanele cu dizabilități, au abandonat și trădat România!”

Maria Grapini este europarlamentarul care a „pocit” de multe ori limba română. Și-a încercat norocul și în limba engleză.

Maria Grapini a fost prezentă la o conferință de presă organizată în Strasbourg. A încercat să vorbească în limba engleză, dar rezultatul este unul dezamăgitor.

CITEŞTE ŞI: Caz scandalos: Un şef de la Poliţia Rutieră, reţinut pentru contrabandă cu ţigări

În clipul postat pe YouTube se aude și cum jurnaliștii prezenti la eveniment se plâng de faptul că nu înțeleg ce spune europarlamentarul.
Ce a vrut să spună Maria Grapini

E greu să-ți dai seama ce a vrut să spună europarlamentarul, care candidează pentru un nou mandat la Bruxelles. Realitatea.net a încercat o traducere.

”Din punctul meu de vedere – şi am fost 30 de ani antreprenor, ştiu exact care este FILOSOFIA ANTREPRENOR – este necesar să avem o relaţie foarte bună cu muncitorii noştri. Eu cred în antreprenor ROMÂNIA, BULGARIA, POLONIA, pentru că acum PLÂNSETELE SALE ÎN ŢARA NOASTRĂ nu au SUFICIENT ŞOFER. Și când NU SUFICIENT ŞOFER este foarte important să obţinem ŞOFER.

De exemplu este o poveste: OK, în România nu este un salariu foarte bun pentru un şofer. Ştiţi CUM SALARIU are un şofer în România”?

CITEŞTE ŞI: Un porc a provocat debandadă în trafic, după ce a scăpat dintr-o remorcă la semafor (Video)

”AM DISCUŢIE astăzi cu asociaţia ACTE, Asociaţia pentru CAMION TRANSPORT şi SPUNEŢI-MI, VĂ ROG, nu este corect când este folosit acest argument, nu este un salariu foarte bun. Şi salariul este SUBSIDIARITATE.

Fiecare ţară are posibilitatea SĂU să CREatun standard pentru SALARIZI” a continuat europarlamentarul proapăt trecut la PSD.

”Ok. Avem nevoie de … Vrem protecţie socială PE şoferi. Dar nu distrugând companiile, pentru că ATUNCI NU AVEM COMPANII, NU AVEM MUNCITORI. Este o filosofie foarte simplă. Avem angajaţi când avem companii”, a mai spus europarlamentarul Maria Grapini.

Maria Grapini se regăsește pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare.

Recent, liderul PSD o lăuda pe Maria Grapini.

„Este un europarlamentar pe care eu îl apreciez, o și cunosc de foarte mult timp, și tot partidul o apreciază – și cred că nu numai partidul – pentru pozițiile avute în Parlamentul European și adoptate fără rezervă, teamă sau ezitare. O bună româncă și un patriot bun”. Liviu Dragnea, liderul PSD, scrie playtech.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
ghiocel trandafir poanta 31 martie 2019
la dracu bănatancă moldoveancă adusă de ceausescu în timisoara.
beni 30 martie 2019
Aceasta politiciana vrea PSD-ul sa ne prosteasca sa o votam ca ar fii banateanca si buna?