Cum s-a produs furtuna care a făcut prăpăd în vestul ţării. Noi imagini îngrozitoare

Meteorologul Teodora Cumpănașu a dezvăluit de ce a fost specială furtuna care a făcut prăpăd în Timișoara, în vestul și nordul țării.

„Condiţiile au fost determinate de apariția unui front atmosferic rece. Elementul principal a fost vântul care a afectat din Banat până în Maramureș, nordul Transilvaniei. Un cumul de factori care a făcut ca norii să se dezvolte așa repede.

Prognozele noastre anunțau că vom avea furtună, însă astfel de fenomene de intenstitate foarte mare nu pot fi anticipate decât cu puțin timp înainte de a se produce. Avertizările au fost date începând cu ora 15. Au fost și puncte unde viteza vântului a atins 100 km/h.

Au mai fost situații, diferența a fost de data această suprafață mare pe care s-au produs. Au mai fost pe arii restrânse până acum astfel de fenomene.

Astăzi, din punct de vedere meteo, e vreme bună. Nu vor fi fenomene deosebite nici din punct de vedere al ploilor. Mâine, vor fi mai multe la deal și la munte, prin nordul și centrul țării”, a declarat meteorologul Teodora Cumpănașu pentru Știrile Pro TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns