Cum explică Ludovic Orban haosul din vama de la Nădlac: Pur şi simplu a fost un val

discursul

Premierul Ludovic Orban a comentat imaginile din Vama Nădlac, unde mii de oameni s-au înghesuit să intre în țară, spunând că a fost un ”val de români” care s-a întors în ţară după ce s-a renunțat la carantina instituţionalizată obligatorie.

Ludovic Orban a spus că peste 1.200 de persoane au venit pietoni.

„Am dispus o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului la graniţă. Pur şi simplu a fost un val de venire în ţară, care probabil a fost determinat de decizia CNSSU de instituire a izolării la domiciliu şi renunţarea la carantinarea instituţionalizată. Am dispus toate măsurile: creşterea de posturi, asigurarea măsurilor necesare pentru a păstra distanţa fizică, deschiderea tuturor punctelor de trecere şi a celor dedicate pentru transportul de marfă şi a celor care vin în ţară cu transport de persoane”, a spus premierul, la finalul unei şedinţe care a avut loc la sediul Ministerului Afacerilor Interne.

”Foarte mulţi, peste 1.200 de persoane, să ştiţi că au venit pietoni. Au apelat, probabil, la firme, pe teritoriul Ungariei care i-au lăsat la 4-5 kilometri de graniţă sau au venit cu avion până în Ungaria“, a mai spus Orban.

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Cum explică Ludovic Orban haosul din vama de la Nădlac: Pur şi simplu a fost un val

  1. Mă întreb chiar nimeni nu sa gândit la așa ceva cu treceri închise din ce motive numai ei știe să-și arate mușchii vecinii noștri iubiți la început au spus vine diaspora și ne omoară să rămână toți unde sunt au stat cît au stat acum vin păsările călătoare acasă !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *