Cum a ajuns județul Timiș să aibă în câteva ore șase noi pacienți cu coronavirus, inclusiv o asistentă: “Toți au ceva în comun”

coronavirus 30

O asistentă medicală de la Spitalul CFR din Timișoara a fost confirmată cu coronavirus, ea fiind unul dintre cei șase pacienți care au ajuns în ultima perioadă la spital. Medicul Virgil Musta, șeful Secției Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara a declarat pentru Digi24 că toți au ceva în comun: Nu cred în virus și nu s-au protejat.

CITEȘTE ȘI: Cinci noi cazuri de coronavirus în județul Timiș. Bilanțul este îngrijorător și la nivel național

„Dintre cele șase cazuri din Timiș, cinci sunt din Lugoj, iar unul este cel al asistentei (asistenta a fost depistată ieri cu coronavirus, nefiind cuprinsă în bilanțul zilei de 2 iulie, n.r.).

Timiș, Arad stăteau bine. În ultimul timp, în Timiș am avut o medie de o persoană nou infectată timp de aproximativ o lună. Ieri însă am avut șase cazuri, toți au ceva în comun, nu cred că există virusul și nu s-au protejat deloc.

Sper că vom fi responsabili și vom înțelege că e foarte important să ne protejăm, altfel riscăm să nu facă față sistemul de sănătate.

Pentru o nouă pandemie, permanent există viruși noi care sunt descoperiți, echipamentele care îi pot depista sunt mai performante.

Dacă nu suntem responsabili, există riscul ca la un moment dat să ne facem singuri rău. Sunt foarte mulți care aderă la teorii ale conspirației”, a declarat Musta.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns