Culturiştii sunt invitaţi pe scenă

Florin Teodorescu 2

Regal de culturism şi fitness, în weekend, în cele mai mari oraşele din judeţul Timiş.

Florin Teodorescu organizează, duminică, ediţia cu numărul 30 a „Cupei Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş”, competiţia urmând să se desfăşoare, cu începere de la ora 17, pe scena de Casa Tineretului.

Sâmbătă, cu startul tot la ora 17, la Casa de Cultură din Lugoj, va avea loc ediţia a 13-a a „Classic Florin Teodorescu”.

La cele două concursuri menţionate sunt aşteptaţi sportivi din Ungaria, Serbia, Cehia, Germania şi România.

Printre ei, şi câţiva campioni şi vicecampioni europeni şi mondiali, precum şi doi sportivi legitimaţi la CS Florin Teodorescu.

Nicolae Giurgiu, multiplu campion naţional şi finalist la Master Olympia, va conduce juriul.

„Cupa Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş este cea mai mare competiţie a României. Este greu de menţinut o asemenea tradiţie, dar eu vreau să o păstrez, de ce să nu ajungem şi la ediţia cu numărul 80? În Timişoara au fost 61 de concursuri de culturism şi fitness, printre care două grand-prix-uri cu profesionişti, ceva unic în ţara noastră. Va fi o competiţie de mare valoare, îi aşteptăm şi pe Judit Palecian, Nicu Giurgiu, Vasile Şerban şi Mircea Sibiceanu. L-am invitat şi pe preşedintele federaţiei, am chemat şi autorităţile locale. Suntem unul dintre centrele importante ale culturismului mondial. Nu organizez aceste concursuri pentru mine, ci pentru Timişoara. Vreau să revin la un moment dat cu grand-prix-urile pentru profesionişti şi îmi propun să organizez un campionat mondial”, a declarat Florin Teodorescu.

Pentru al treilea an consecutiv, pe scena de la Casa Tineretului vor putea fi admirate concurentele de la categoria rezervată mamelor, extrem de populară în Ungaria.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *