Culmea nesimţirii! Deşi în apropiere erau locuri libere, un şofer a decis să parcheze aşa…

Sute de șoferi caută zilnic loc de parcare în zona centrală a Timișoarei. Unii găsesc, alții – nu, unii preferă să parcheze la câteva străzi distanță de locul dorit, alții însă adoră comoditatea.

Este și cazul conducătorului auto a cărui mașină apare în fotografie, parcată pe o alee destinată exclusiv pietonilor și bicicliștilor. Autoturismul era oprit între o parcare cu plată (în dreapta mașinii) și una fără plată (în spatele mașinii, pe strada Colonel Ion Enescu).

Fiind duminică, parcarea de pe Colonel Enescu îi era disponibilă fără TimPark, iar locuri erau suficiente, însă comoditatea l-a împins pe om să comită un act de nesimțire întâlnit tot mai des în urbea de pe Bega.

Strategic, pentru a nu murdări cauciucurile autovehiculului, omul a oprit între o baltă și o bucată de teren noroios, pietonii fiind nevoiți să-și forțeze limitele pentru a trece pe lângă mașină, Șoferul şi un prieten se aflau în autoturism, însă nu păreau să aibă vreo remușcare…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Culmea nesimţirii! Deşi în apropiere erau locuri libere, un şofer a decis să parcheze aşa…

  1. La fiecare capat al strazi trebuie plantati doi stalpi de teava de fier de vreo 30cm in pamant. Betonati la vreo 2m adancime, vopsiti frumos in galben si problema va fii rezolvata. Stalpii trebuie ma fie instalati asa ca sa se poata inlatura la nevoie daca cineva se muta sau aduce ceva lucru mare in casa, magazine sau ceo mai fi pe acolo. Numai ca cineva trebuie sa se ocupe de lucrul asta. Sa scoti telefonul din buzunar si sa faci o poza, apoi sa o publici este o treaba de moment si nu rezolva definitiv probleba. Este o idee. Hm ce ziceti.

Lasă un răspuns