Cu un tupeu extraordinar, un șofer a sfidat un echipaj de la Rutieră. A rămas fără permis şi a fost amendat cu suma de 2.320 lei (VIDEO)

masina 25

Un conducător auto aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Arad, a sfidat un echipaj al Poliției Rutiere care l-a tras pe dreapta pentru că circula pe contrasens pe strada Voinicilor.

Dialogul dintre echipajul de la Rutieră și șofer este halucinant. Polițiștii îi cer conducătorului auto permisul, actele mașinii și asigurarea, iar bărbatul amână predarea actelor până își găsește telefonul.
În tot acest timp șoferul le spune polițiștilor că a fost operat la picior și că se grăbește să ajungă acasă pentru a se întinde pe pat.

Apoi, conducătorul auto apelează un bărbat căruia i se adresează “Cosmin”. Îi spune acestuia că doi colegi de-ai lui l-au oprit în trafic pentru că a intrat puțin pe contrasens, apoi înmânează telefonul unuia dintre cei doi polițiști rutieri – care refuză să îl ia și să vorbească cu “Cosmin”. Conversația cu personajul “Cosmin” este reluată la cel de-al doilea apel telefonic.
Acesta îi spune șoferului să vorbească frumos și să înmâneze actele polițistului pentru că a greșit.

Bărbatul de la volan pare resemnat în urma convorbirii telefonice și îi înmânează polițistului rutier, într-un sfârșit, actul de identitate din portofel. Polițistul rutier zărește în portofelul bărbatului și permisul auto și îl cere.
Cu un tupeu fantastic, șoferul îi spune polițistului că nu îi dă permisul… pentru că este expirat.
Într-un final, polițistul a luat actul de identitate al bărbatului, urmând ca acesta – după ce merge acasă și se întinde puțin – să se prezinte la sediul Poliției Rutiere cu documentele mașinii – pe care nu le avea asupra sa.

Video-ul a fost postat pe rețeaua de socializare Facebook, pe grupul Arad Traffic, administratorii grupului atrăgând atenția că asemenea comportamente – atunci când este evident că s-a încălcat legislația rutieră – trebuie să înceteze: sfidarea polițiștilor, apelarea cunoștințelor care lucrează în Poliție, refuzul de a înmâna actele la solicitarea oamenilor legii etc.


UPDATE: Șoferului i-a fost reținut permisul pentru 30 de zile, primind și o amendă în valoare totală de 2.320 de lei.
“Arădeanul de 62 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă totală în valoare de 2.320 de lei pentru săvârșirea a trei abateri de la prevederile OUG 195/2002: circulație pe sens opus, nerespectarea indicațiilor polițistului rutier și lipsă documente. De asemenea, pentru primele două abateri i-a fost reținut permisul de conducere pentru 90 de zile – 60 de zile pentru circulație pe sensul opus și 30 pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier”, a declarat agent șef de poliție Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

 

 

aradon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cu un tupeu extraordinar, un șofer a sfidat un echipaj de la Rutieră. A rămas fără permis şi a fost amendat cu suma de 2.320 lei (VIDEO)

  1. Nesimtit tipic.
    E plin de ei.
    Legea pentru altii.
    In orice alta tara era trantit pe asfalt si incatusat in max 2 minute.
    Bravo politistilor ca nu au cedat santajului ordinar al acestui individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *