Cu trofeul pe masă! Juniorii 1 de la SCM Politehnica Timișoara joacă duminică finala Campionatului Național. Meciul este transmis live

Cu trofeul pe masă! Juniorii 1 de la SCM Politehnica Timișoara joacă duminică finala Campionatului Național. Meciul este transmis live

Juniorii 1 de la SCM Politehnica Timișoara au continuat parcursul perfect din acest sezon și au obținut al douăzecilea succes în 20 de partide. Ei au trecut de CSM Focșani, cu 34-27 (14-7) în semifinala Campionatului Național de handbal masculin.

Ambele echipe au avut emoții la start, astfel că era 1-1 în minutul al cincilea, dar o serie de goluri consecutive a dus la desprinderea echipei timișorene (VIDEO, aici).

Apărarea foarte bună, paradele lui Claudiu Pal și tranziția ofensivă rapidă au contribuit la un scor confortabil la pauză, când SCM Poli înscrisese dublul numărului de goluri primite, 14-7.

În ciuda unei eliminări ușor dictate împotriva lui Darius Bran, repriza a doua a început bine pentru junii alb-violeți, care s-au desprins la 16-7, iar borna 20 a fost atinsă încă din minutul 40, scor 20-11.

Nici măcar sarabanda eliminărilor – una dublă și chiar una triplă – dictate împotriva violeților nu au dereglat mecanismul Timișoarei, care a menținut mereu un avantaj confortabil, astfel că partida s-a încheiat la diferența care se înregistra și la pauză, 34-27.

Din echipa Timișoarei, jucătorul meciului a fost declarat interul Ianus Dumitrescu. În cealaltă semifinală, CSU din Suceava – CSM București 30-26.

Finala Timișoara – Suceava se joacă duminică, la ora 13.00, la Sala Sporturilor din Bacău, și poate fi urmărită la FRH TV (LINK AICI)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *