Cu măști pe față, cu brațele pline cu flori… Multă emulaţie la Generala 24 din Timişoara, dar şi la şcolile din judeţ. Foto

Cu măști pe față, cu brațele pline cu flori... Multă emulaţie la Generala 24 din Timişoara, dar şi la şcolile din judeţ

A început! Cu măști pe față, cu brațele pline cu flori, dar și cu nelipsitele ghiozdane la spate, cei mici au mers din nou la școală. Emoția reîntâlnirii cu colegii (în special), dar și cu profesorii (mai puțin) a mai anulat din lipsa de entuziasm pe care o au copiii în general atunci când trebuie să meargă la școală.

Părinții au fost și ei în număr mare alături de copii, prima zi de școală păstrându-și farmecul ei aparte. Unitățile de învățământ au fost pregătite după posibilități, iar conducerile școlilor au organizat manifestări festive cu ocazia deschiderii noului an școlar, urându-le celor mici mult succes la învățătură.

Plină a fost curtea Școlii Generale nr. 24 (foto sus) Timișoara, la festivitate fiind prezenți și elevii care învață într-un alt corp al instituției, la ”fosta Generală 26”.

CITEŞTE ŞI: Video. Sute de polițiști au asigurat, alături de jandarmi, ordinea în jurul școlilor din Timișoara

Multă emulație am regăsit și la școlile din județ. De pildă, la Variaș (foto stânga) și la Gelu s-au amenajat și igienizat toate spațiile școlilor și grădinițelor, acestea fiind pregătite pentru desfășurarea cursurilor în forma fizică. Investiții s-au făcut și la unitățile de învățământ din Sânandrei (foto mijloc), Carani și Covaci, unde s-au efectuat reparații, amenajări și s-au achiziționat echipamente de joacă.

Emoția revederii i-a cuprins și pe micuții din Otelec (foto dreapta), prezenți la manifestarea festivă din prima zi de școală. Așa e când începe școala. Parcă și oamenii se uită altfel pe stradă, amintindu-și de copilărie, de joacă, de vise și speranțe…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *