Cu jeep-urile pe pârtie, în Stațiunea Muntele Mic. Ce au pățit doi șoferi

Cu jeep-urile pe pârtie, în Stațiunea Muntele Mic

Doi șoferi au fost amendați de jandarmi după ce au prinși, miercuri după-amiază cu mașinile pe pârtie, în Stațiunea Muntele Mic, județul Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI: Încasările Fiscului au crescut cu mult în vestul țării

Potrivit Jandarmeriei român, patrula de jandarmi montani din cadrul Postului Muntele Mica a  surprins două persoane care se aflau cu autoturismele personale pe pârtia de schi „Borlova” din stațiunea Muntele Mic.

Încercând să ajungă la Crucea Eroilor, cei doi șoferi au intrat cu mașinile direct pe pârtie

În urma celor declarate s-a stabilit faptul că aceștia doreau să urce la Crucea Eroilor, alegând ca deplasarea s-o facă chiar pe pârtia de schi. Cum prima mașină a rămas înzăpezită, cei doi au decis să încerce s-o scoată din zăpadă cu cel de al doilea suv. Din cauza stratului mare de zăpadă, aceștia nu au reușit să tracteze autoturismul, notează romania24.ro

Jandarmii montani au izolat zona, dat fiind faptul ca autoturismul a rămas pe pârtia de schi și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 2000 de lei pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns