CSC Dumbrăviţa va juca două meciuri la Ghiroda. Stadionul „Emilian Pavel” a fost omologat pentru Liga a II-a

CSC Dumbrăviţa va juca două meciuri la Ghiroda. Stadionul "Emilian Pavel" a fost omologat pentru Liga a II-a

CSC Dumbrăviţa va juca două meciuri la Ghiroda. Stadionul „Emilian Pavel” a fost omologat pentru Liga a II-a

Stadionul „Emilian Pavel” din Ghiroda a fost omologat pentru meciuri din Liga a II-a la fotbal. Echipa care îl va folosi pentru două partide este CSC Dumbrăviţa, singura divizionara secundă din judeţul Timiş. Este vorba despre jocurile cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (sâmbătă, ora 11, în etapa a 4-a) şi CS Tunari (16 septembrie, în etapa a 6-a).

„Datorită infrastructurii foarte bune de care clubul nostru beneficiază, stadionul din Ghiroda a fost omologat pentru disputarea meciurilor de Liga 2 ale echipei CSC Dumbrăviţa. Astfel, ne bucurăm că putem ajuta şi putem oferi sprijinul vecinilor noştri, care îşi vor disputa două partide de acasă pe Arena Emilian Pavel. Credem într-o înţelegere bună şi încurajăm sprijinul între cluburile din Timiş, în special când e nevoie de ajutor!”, se arată într-un comunicat al grupării CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

CSC Dumbrăviţa a efectuat recent lucrări de drenaj la propria arenă, iar în momentul de faţă suprafaţa de joc este afectată.

„Mutarea temporară a jocurilor de acasă la Ghiroda a fost o decizie dificilă dar necesară, pentru a da timp suficient suprafeței de joc de la stadionul „Ștefan Dobay” să se refacă în întregime după lucrările desfășurate pe parcursul acestei veri. Vă amintim, în ultimele luni s-a montat un sistem de drenaj și unul de irigare automatizata, iar în plus s-au realizat însămânțări, fertilizări, tratamente fitosanitare, carotări, nisipări și aerări la nivelul gazonului. În cel mai scurt timp, stadionul <<Ștefan Dobay>> va beneficia de o suprafață de joc foarte bună.

În condițiile în care stadionul <<Emilian Pavel>> nu dispune de un sector separat dedicat abonaților, nu le vom putea garanta locul pe stadion posesorilor de abonament. Vă asigurăm însă că vom găsi, în perioada următoare, o modalitate de compensare a abonaților pentru acest inconvenient. Pe această cale, le recomandăm tuturor dumbrăvițenilor să vină din timp la meci, deoarece e foarte probabil ca interesul să fie mare și în rândul locuitorilor din Ghiroda”, se arată într-un mesaj al grupării CSC Dumbrăviţa.

CITEŞTE ŞI: Stadionul „Lego” – încă un pas către visul timișorenilor! Va avea 10.000 de locuri și o tematică specifică Timișoarei


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *