CS Șomo Kickboxing Timişoara ține steagul sus pentru România!

CS Șomo Kickboxing Timişoara ține steagul sus pentru România!

CS Șomo Kickboxing Timişoara ține steagul sus pentru România!

Performanță mare pentru CS Șomo Kickboxing Timișoara! Cinci sportivi din cadrul clubului din capitala Banatului au participat la Cupa Europeană de la Zagreb (Croația), unde s-au întrecut, pe durata a trei zile, peste 3.000 de luptători, care au provenit din 30 de țări și au reprezentat 270 de structuri sportive.

Competiția a fost organizată de WAKO, cea mai puternică federație de kickboxing din lume. Fiecare timișorean a avut în categorie cinci adversari din Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia și Ucraina, țări cu o bogată tradiție în această disciplină de contact.

Dean Coja și Răzvan Mandache au trecut de primul tur și au pierdut în semifinale, cucerind astfel medalia de bronz.

După ce în luna noiembrie a obținut primul loc la Cupa Mondială, luptând atunci la 71 de kilograme, Patrick Barhan a făcut saltul la categoria de greutate superioară – 75 de kilograme – și a ratat șansa de a urca în ring pentru a deveni din nou campion, pierzând tot în penultimul act și obținând, la rândul său, medalia de bronz.

Raul Chete s-a impus la categoria 51 de kilograme în sferturi și în semifinale, iar în finală s-a înclinat în fața unui sportiv din Italia foarte bine pregătit și s-a întors acasă cu argint.

Surpriza Cupei Europene de la Zagreb a reprezentat-o Eduard Gheorghe. Dornic să facă o figură frumoasă, luptătorul în vârstă de 15 ani a reușit să se califice în finală și să devină noul campion al categoriei 67 de kilograme!

CITEŞTE ŞI: Un boxer italian continuă să urce în ring, deși a fost învins în 105 meciuri din 109

„În calitate de antrenor sunt foarte mulțumit și mândru de sportivii mei, iar pe viitor sper să obținem rezultate și mai bune cu acești sportivi și, de ce nu, și cu alții. Le mulțumesc tuturor colaboratorilor noștri, instructorului de box Ștefan Mercea, antrenorului de powerlifting Sorin Cazacu și instructorului de kickboxing Mirabela Călugăreanu, cea care se ocupă și de programul de nutriție al sportivilor. Totodată, le mulțumesc sponsorilor, sportivilor și părinților, care au făcut un efort deosebit în vederea participării la acestă competiție. Ne pregătim mai departe pentru Cupa Mondială din Italia de la sfârșitul lunii martie, unde sperăm să avem rezultate mai bune”, a declarat antrenorul Ludovic Somogyi.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *