Criminalul de 16 ani, de la Timișoara, a ucis tânăra pentru un telefon mobil și câțiva lei

O crimă petrecută joi seara a îngrozit Timişoara. O femeie în vârstă de 38 de ani a fost tâlhărită şi ucisă pe drumul de la serviciu spre casă.

După căutări intense, poliţiştii au reuşit, vineri seara, să îl prindă pe criminal. Are doar 16 ani şi a recunoscut fapta la audieri. A strâns-o de gât pentru un telefon şi un portofel cu câţiva lei, potrivit observatornews.ro.

Cum s-a întâmplat tragedia? Tânăra trecea printr-o zonă puţin circulată, aflată în apropierea unui teren viran, pe Strada Jean, foarte întunecată.

Ea a fost luată prin surprindere, atacată brutal și fără șanse de scăpare. A fost găsită în agonie, chiar pe marginea drumului, de un trecător care a și sunat la 112.

Echipajul de salvare ajuns la fața locului nu a reușit, din nefericite, să o salveze pe femeie.
Principalul suspect a fost reținut și, dacă va fi găsit vinovat, riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

2 Comments
BobuPenele 31/10/2020
Dacă acel domn care a găsit-o i-ar fi dat primul ajutor atunci femeia ar mai fi avut o șansă la viață. Asta e, uneori ne e frică și de umbra noastră. Stradă neiluminată?! Cum, în capitala europeană? Cum, după opt ani de bobie? Rușine penele Bobu! Altă victimă a impotenței administrației locale, sper robule să ajungi după gratii!
Marius 31/10/2020
Acest criminal merita munca silnica pe viata ! Sau streangul, dar nu se mai poate, ca deh, ticalosii si criminalii au drepturi ! Felicitari politiei pt captura rapida a criminalului.