Criminalul cu drujbă trebuie să plătească 320.000 de euro daune morale

dorin sebastian muntean

Dorin Sebastian Muntean, de 32 de ani, criminalul cu drujbă de la Sânandrei, condamnat la închisoare pe viaţă de Curtea de Apel Timişoara, pentru omor calificat, a fost obligat de instanță la plata în întregime a despăgubirilor solicitate de părțile civile, suma totală ridicându-se la 5.000 de lei daune materiale și 320.000 de euro daune morale.

Aceasta este sentinţa definitivă pronunțată luni de Curtea de Apel Timişoara în cazul bărbătului care, în noaptea de 30/31 ianuarie 2019, a decapitat cu o drujbă un cetățean, crima având loc în localitatea Sânandrei, judeţul Timiş.

Criminalul, de loc din Bârzava, judeţul Arad, cumpărase un autoturism de la victimă şi, pentru că nu l-a mai dorit, i-a propus acesteia să i-l returneze şi să primească banii înapoi. Victima (44 de ani) a refuzat, iar arădeanul a decis să-i dea o lecţie.

S-a culcat devreme și a fost trezit la ora 2 de alarma telefonului. S-a îmbrăcat și a plecat spre Sânandrei, ca să se răzbune. A tăiat cu drujba ușa de la intrarea casei, după care și-a atacat victima. Aceasta a încercat să fugă, însă nu a reuşit… În 4 noiembrie 2019, instanța de fond, Tribunalul Timiş, îl condamnase pe criminal la 25 de ani şi şase luni de închisoare.

Atât inculpatul, cât şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș au formulat apel. Curtea de Apel Timişoara a admis solicitarea procurorilor de a mări pedeapsa şi, luni, 20 ianuarie 2020, a pronunţat sentinţa finală: detențiune pe viață pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat!

Foto: adevarul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Criminalul cu drujbă trebuie să plătească 320.000 de euro daune morale

  1. In Infernul lui Dante Alighieri, pe ultima treapta a iadului si supusi la cele mai infioratoare chinuri nu sunt criminalii si violatorii ci aceia ce au inselat increderea altor oameni…

Lasă un răspuns