Criminalul care i-a dat foc fetei de 17 ani a ucis o femeie în județul Timiș. Cine i-a căzut victimă

Tânăr ucis în plină stradă, la Timişoara

Ion Turnagiu (45 de ani), bărbatul care a incendiat o tânăra de 17 ani după ce a aruncat cu benzină pe ea, este un criminal în serie, condamnat în 1994 la închisoare pe viață. Potrivit legislației românești, după 20 de ani de detenție, condamnații la închisoare pe viață pot solicită liberarea condiționată.

CITEȘTE ȘI: Cod portocaliu în Banat! Vremea a luat-o razna

Primele două crime ale acestuia le-a săvârșit în 30 martie 1993, la o luna de la împlinirea vârstei de 18 ani. Doi bătrâni din Calea Rahovei – București, care ar fi fost rude cu Turnagiu, aveau să fie uciși cu sânge rece în scop de jaf.

Câteva luni mai târziu, în septembrie 1993, în localitatea Racovița, județul Timiș, Ion Turnagiu a ucis o femeie însărcinată în luna a șaptea, tot pentru a o jefui. Femeia avea un copil de 1 an. Ea era însărcinată atunci a fost omorâtă, iar anchetatorii au considerat că criminalul a curmat atunci două vieți.

Ultima crimă comisă de acest bărbat s-a petrecut în noiembrie 1993, în parcul din vecinătatea gării din municipiul Drobeta Turnu Severin. A omorât un bărbat pe care vroia, la fel că și pe victimele anterioare, să îl jefuiască.

Turnagiu a fost prins după această ultima crimă și a fost trimis la închisoare. A fost liberat condiționat în 10 iunie 2019, de Tribunalul Mehedinți, după 26 de ani și aproape 7 luni de închisoare. Bărbatul a început executarea pedepsei în noiembrie 1993. Avea la momentul respectiv 18 ani și 10 luni.

După ce a fost liberat condiționat a plecat o perioada în Olanda, unde locuiește un frate al sau. La revenirea în țară, un fost coleg din penitenciar i-a pus la dispoziție o casă în localitatea Darvari, unde și-a stabilit domiciliul.

Vineri, 12 iunie, a incendiat o adolescență de 17 ani, care l-a reclamat la Poliție pentru viol și agresiune. Tânăra se zbate între viață și moarte, internată la spitalul de arși din București, cu arsuri pe 80-90% din suprafață corpului. Sâmbătă, 13 iunie, Turnagiu Ion a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor.

sursa: ziare.com


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Criminalul care i-a dat foc fetei de 17 ani a ucis o femeie în județul Timiș. Cine i-a căzut victimă

  1. Indubitabil asistăm la una dintre consecințele nefaste ale modificării samavolnice a legilor justiției în urma cărora sute de infractori au scăpat de pușcărie. Numele celor care au sodomizat justiția româna e binecunoscut , acele codoașe sociale merită de zece ori suferința tuturor victimelor criminalilor eliberați în ultimii doi ani. Rușine!

  2. dati-i drumul si daca o termina si pe javra de judecatoare si pe irina lui dragnea,pueti sa-l inchideti la loc!!!

  3. turnagiu – o fi cu pile la militie ca si acolo e un turnaTORU … si mai is turnatori si pe la CJ – toti oltenii la judet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *