Criminalii lui Mihai, şoferul român de TIR asasinat într-o parcare din Franţa, au fost găsiţi

Procuratura din Amines a anunţat, marţi, că i-a prins pe criminalii lui Mihai, şoferul român de TIR asasinat în parcare, acum o lună, în Franţa. E vorba despre doi tineri de 27 de ani, scrie France Bleu.

CITEȘTE ȘI: Vom primi despăgubiri și pentru întreruperile de energie electrică de câteva secunde. Care sunt sumele

Doi bărbaţi de origine kurdă irakiană în vârstă de 27 de ani au fost arestaţi pentru asasinarea şoferului român, într-o parcare de pe autostrada A 28, pe 16 mai. Unul dintre presupuşii criminali a fost arestat în regiunea Rouen, celălalt în Grand-Synthe, în nord. Cei doi sunt urmăriţi penal pentru omucidere intenţionată şi tentativă de jaf cu violenţă care a dus la moarte, conform libertatea.ro. ADN-ul unuia dintre cei doi bărbaţi a fost găsit pe o mască chirurgicală lăsată în zona de odihnă a autostrăzii, unde a avut loc crima. Ambii tineri arestaţi contestă acuzaţiile, dar dacă vor fi găsiţi vinovaţi se confruntă cu până la 30 de ani de închisoare.

Mihai Spătaru, care a murit în braţele soţiei, avea 38 de ani şi în noaptea de 15 spre 16 mai, a fost ucis, cu un cuţit, lângă camionul lui de hoţii pe care i-a surprins că-i prădau marfa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns