Crimă la Lenauheim

jandarmi1

Un bărbat a fost ucis, iar altul este în comă la Spitalul Municipal din Timişoara, după ce între ei a avut loc o altercaţie.

Scandalul a început duminică după amiază, când un bărbat a turat motorul maşinii, la poarta unui localnic din Lenauheim, deranjat de acest fapt.

Acesta l-a rugat, e drept, nu prea frumos, să înceteze cu gălăgia. Pentru că părea să se işte un conflict, a intervenit poliţia din localitate, care i-a amendat pe cei doi.

Bărbatul care şi-a turat maşina, însă, a decis să se răzbune aşa că a revenit, după câteva ore, pe uliţa din Lenauheim, însoţit de câţiva amici, unii dintre ei plecaţi de la o nuntă.

De data aceasta au fost pregătiţi cu bâte şi topoare. Imediat s-a iscat o bătaie între cele două părţi, iar şoferul l-a lovit cu parul pe bărbatul în vârstă de 36 de ani deranjat de zgomotul motoarelor. Acesta a murit în drum spre spitalul din Jimbolia.

Şi şoferul recalcitrant a ajuns în comă la Clinicile Noi din Timişoara.

Pentru aplanarea conflictului a intervenit o echipă a jandarmilor. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în scandal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns