Crima de lângă Gara de Nord: Imagini surprinse de camerele de supraveghere. Un migrant a murit, altul a fost grav rănit

Este alertă în Timisoara, de peste 30 de ore oamenii legii ii cauta pe atacatorii migrantilor. În urma răfuielii un om a murit iar altul e în stare gravă în spital. Au apărut primele imagini cu momentul atacului.

CITEȘTE ȘI: Noi detalii în cazul crimei din zona Gării de Nord din Timișoara. Căutări extinse după ce un migrant afgan a fost înjunghiat mortal

Sute de migranți au fost adunați de pe străzile din Timișoara, din clădirile părăsite sau adăposturile improvizate unde stăteau. Mulți dintre ei au fost audiați în legătură cu incidentul în urmă căruia un afgan a murit iar altul a fost grav rănit. Fără niciun rezultat însă, sau cel puțin fără unul care să fie comunicat oficial, anchetă fiind în desfășurare.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zona întăresc însă ipoteza că cei implicați în conflict se cunoșteau dinainte și nu a fost un gest spontan. Asta deoarece se vede cum cele două grupuri se intersectează, moment în care un bărbat îmbrăcat într-un hanorac închis la culoare, cu glugă trasă pe figura, trece la atac. Nu pare să fi fost vorba despre o ceartă sau un schimb de replici între cei implicați. Oricum, vitimele injungiate au puterea să o ia la fugă și se prăbușesc după ce ajung, din spatele unor blocuri, pe un bulevard intens circulat din apropierea Gării de Nord.

Vezi imaginile video AICI

Cei care locuiesc în zona spun că o asemenea nenorocire plutea în aer. Migranții sunt tot mai mulți, iar raziile ocazionale ale poliției locale care ii evacuează din clădirile ocupate abuziv nu rezolva situația. Oamenii se tem că, dacă de această dată a fost vorba despre un conflict între grupurile de migranți, următorul pas ar putea fi un atac asupra unor cetățeni care locuiesc in zona. Pe de altă parte, grupurile care încearcă să-i sprijine pe migranți cu mâncare și haine fac un apel la calm și consideră că aceștia sunt oricum într-o situație limita, iar intoleranță și acuzațiile aduse la modul general nu sunt fondate.

sursa foto: pressalert.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Crima de lângă Gara de Nord: Imagini surprinse de camerele de supraveghere. Un migrant a murit, altul a fost grav rănit

  1. Eu va intreb de ce Emigrantii din Afganistan,Pakistan(o tara Democratica) Siria si alti din Sudul Asiei au picat din Cer la Timisoara cu Celular Tel. si Euroi ?Rominia ca Tara DEMOCRATICA e OBLIGATA de LEGE ca sa-si PROTESEZE CETATENII EI, Nu si unii Emigrantii adepti ai „SHARIA LOWE”.

Lasă un răspuns