Crimă care șochează România: un infirmier a omorât o asistentă, apoi s-a sinucis

O crimă șocantă a acut loc într-un spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un infirmier a ucis o asistentă cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi s-a sinucis.

Cătălin Rotea, managerul spitalului, a declarat la Digi24 că faptele s-au petrecut undeva în jurul orelor 1 – 2 dimineața, pe secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, și că a existat un „incident”, „probabil de natură personală”, între doi angajați ai spitalului, un infirmier și o asistentă, într-o sală de tratamente pe care au blocat-o pe interior.

Procurorul de caz și serviciul de medicină legală au constatat decesul ambelor persoane, care aveau mai multe plăgi prin înjunghiere.

,,Noaptea trecută un infirmier al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina a ucis cu mai multe lovituri de cuţit o colegă asistentă. Au fost trei lovituri de cuţit în zona gâtului şi 8 în zona hemitoracică dreaptă, după care s-a sinucis. Se pare că între bărbatul de 56 de ani şi femeia în vârstă de 46 ani era o relaţie de concubinaj neafişată, dar cunoscută de colegi”, a declarat pentru Realitatea Oltului, Anca Anuţa, prim-procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Asistenta lucra din 2002 la spital, iar infirmierul din 1993-1994. Niciunul dintre ei nu dăduse semne de comportament ciudat, prin urmare, această speță este inexplicabilă, a spus managerul spitalului.

În jurul orei 1.30, asistenta care se afla în tură de noapte pe secția respectivă a constatat că ușa este blocată. Au sunat la ambulanță și la poliție, iar pompierii sunt cei care au spart ușa, a povestit managerul, care a precizat că el a ajuns la spital în jurul orei 2:30, odată cu procurorul de caz și serviciul de medicină legală.

După ce asistentele și medicul de gardă au dat declarații, managerul a dat dispoziții să fie înlocuită toată tura, astfel încât actul medical să nu fie afectat de șocul psihic, normal, prin care treceau aceste persoane. Pacienții nu au avut cunoștință de ceea ce s-a întâmplat, majoritatea dormeau, iar persoanele care au avut nevoie să meargă la toaletă au fost direcționate către alt etaj, a precizat Cătălin Rotea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Dumitrache Lizabela 4 martie 2018
Această jigodie nenorocită mi-a distrus viaţa. Ea, în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire la DNA. M-au umilit în cel mai cumplit mod. Din această cauză am trecut la acest gest. Pentru mine era un calvar să mai trăiesc în halul ăsta. (...) Numărul de telefon al acestui animal. Vreau să afle toată lumea de ce am recurs la acest gest să spuneţi la presă tot. (...) Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el. Din mormânt, din Iad de unde (...) oi fi, nu am să-i dau pace. Ar fi multe de spus dar simt că mă sufoc şi nu pot să-mi duc planul la îndeplinire. Am tot amânat din cauza la mama mea care o să sufere, dar nu mai puteam trăi”, scrie Ghenea în bilet.
Dumitrache Lizabela 4 martie 2018
Pe Mediafax relatează implicarea unui polițist sub protecția DNA,fapt pt.care recurge omul la crimă
Dumitrache Lizabela 4 martie 2018
Și DNA ce are de spus?Iar musamalizeaza?