Creşte miza la Primăria Timişoara. Trimiterea în judecată a lui Nicolae Robu va avea consecinţe imediate şi în plan politic

2020 este an electoral şi asta s-a văzut chiar din ultimele zile ale lui 2019. Trimiterea în judecată a lui Nicolae Robu va avea consecinţe imediate şi în plan politic, mai ales în privinţa candidaturilor la Primăria Timişoara, unde miza este enormă.

Cel mai probabil, PNL va anunţa că nu îl mai susţine pe Robu pentru un nou mandat şi va propune un alt candidat, care să nu fie din anturajul actualului edil-şef.

Robu va candida ca independent şi va avea, chiar şi aşa, şanse mari să câştige alegerile, dată fiind lipsa de notorietate a celorlalţi liberali. Dacă va fi lăsat să candideze…

Cu toate scandalurile interne, USR pare a avea de câştigat din această ruptură în PNL, dar îi va fi foarte greu să spargă bariera  de nişă de care se loveşte de o vreme şi să convingă şi alte categorii sociale.

CITEŞTE ŞI: Incredibil! Cine i-ar fi băgat petarda în gură cățelușei mutilate

PSD nu are absolut nici o şansă la aceste alegeri, chiar dacă ar fi trimişi în judecată toţi liderii liberali, iar USR ar ţine-o numai în scandaluri.

Aşadar, se anunţă un an interesant…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Ion 6 ianuarie 2020
Bați câmpii cu Robu și PNL. Despre candidatul USR, Dominic Fritz ai auzit? Robune amintire pentru Timisoara. Nici prietenii apropiați nu cred că îl mai votează.
Karla 3 ianuarie 2020
Cum bati câmpii, Florescule! Cu gratie! Pure speculații, fără niciun fundament, nici măcar sociologic.
Dan A. 2 ianuarie 2020
Un articol fara informatii, ma asteptam la mai mult de la Renasterea.