Crește capacitatea de vaccinare în Timișoara

A început școala. Peste 7.200 de adolescenţi din Timiş şi 177.800 la nivel naţional sunt vaccinaţi

Primăria Municipiului Timișoara a redeschis, începând de astăzi (28.09), două centre de vaccinare, totalizând patru fluxuri noi, două cu vaccinul Johnson & Johnson, unul cu Pfizer și unul cu Moderna. Centrele sunt la Vox Technology Park și la Muzeul de Transport Public. Acestea se redeschid în contextul creșterii numărului de cazuri zilnice de Sars-Cov-2, dar și datorită creșterii cererii de vaccinare la nivel de oraș.

CITEȘTE ȘI: Primăria Timișoara a semnat contractul pentru Turnul de Apă din Iosefin (foto)

Programul centrelor va fi extins la 12 ore pe zi, iar un flux are o capacitate zilnică de 96 de persoane care se pot vaccina. În total, va exista la nivel de oraș capacitatea de a vaccina până la aproximativ 2.000 de persoane pe zi.

Fluxurile actuale asigurate de Primăria Municipiului Timișoara sunt următoarele: centre fixe – Bega-Tehnomet (Pfizer, J&J, Astra), Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (Pfizer, J&J), Iulius Mall (2x Pfizer, J&J), Incuboxx (Pfizer, J&J), Vox Technology Park (Moderna, J&J), Muzeul de Transport Public (Pfizer, J&J); centre drive-thru – Selgros (Pfizer, J&J), Shopping City (Pfizer, J&J); patru echipe de vaccinare mobile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.