Creşă pentru micuţii unei comune timişene. Se va întinde pe 6.000 de metri pătraţi

Becicherecu Mic

Elevii unei comune timişene învaţă într-o şcoală nouă, care a fost dată în folosinţă de doi ani. Vechea unitate de învăţământ a fost transformată în bibliotecă, având anexate şi două spaţii destinate muzeului din comună, cu exponate etnografice. Pe lângă aceste încăperi, fosta şcoală va mai găzdui şi un spaţiu de joacă pentru copii. Se întâmplă la Becicherecu Mic.

„Urmează să primim şi avizul de schimbare a destinaţiei de la inspectoratul şcolar şi de la Ministerul Educaţiei. Noi am rezolvat această problemă în 2016, însă nu am primit nici un răspuns de la inspectorat. Probabil o să trimitem o nouă adresă, pentru că e posibil să fi uitat de noi”, a precizat Alin Marian Hîldan, secretarul Primăriei Becicherecu Mic.

Tot în acest an se doreşte construirea unei creşe, cu finanţare de la GAL Sânnicolau Mare. „Terenul a fost identificat, fiind vorba de vecinătatea grădiniţei din comună. „Acestei construcţii îi sunt alocaţi 6.000 de metri pătraţi. Pe această suprafaţă vom avea montate şi leagăne şi alte jocuri pentru micuţi. Creşa va avea o capacitate de 50 de locuri”, a menţionat Hîldan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns