Cozi uriașe și pasageri revoltați la Aeroportul Timișoara

Cozi uriașe și pasageri revoltați la Aeroportul Timișoara

A fost mare aglomerație, joi dimineață, la controlul de securitate din Aeroportul Internațional ”Traian Vuia” Timișoara.

Călătorii au fost revoltați din cauză că s-au văzut nevoiți să aștepte timp îndelungat pentru efectuarea procedurilor necesare, ridicându-și problema de ce nu se organizează mai eficient activitatea de control.

Reprezentanții aeroportului spun, însă, că a fost vorba doar de un fapt izolat, care se mai întâmplă atunci când sosesc deodată mai multe persoane, nefiind un aspect des întâlnit.

CITEȘTE ȘI: Audi construieşte o fabrică de motoare pentru maşini electrice în Ungaria. Guvernul susţine investiţia, ce va crea 500 de locuri de muncă

Într-adevăr, admit cei de la AIT, se mai creează astfel de situații, însă ele sunt rezolvate imediat, prin deschiderea de noi case și fluxuri care să elimine aglomerația, iar lumea să nu mai fie nevoită să piardă mult timp la controlul de securitate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Cozi uriașe și pasageri revoltați la Aeroportul Timișoara

  1. In orice țara civilizata din lumea asta, dacă un manager ar fi dat o asemenea declarație, in care da vina pe oameni/pasageri, ar fi zburat in secunda doi. Repet, in orice țara civilizata!

  2. Am patit anul trecut… wizzair nu nea dat blue sa facem check in online inainte de zbor, si la aero port nu nea lasat sa trecem pana ce nu am platit 80 euro. Care de fapt ei au declarat la wizzair 70 euro. Hoti… prefer sa merg pe craiova Sau bucuresti decat sa mai calc pe acolo… tiganie mare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *