COVID-19 închide o școală din Timișoara

scoala tm

Prefectul Liliana Oneț a convocat, în această după-amiază, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a luat hotărârea de a schimba scenariul pentru începerea scolii la Școala Gimnazială nr. 19 Avram Iancu din Timișoara, care trebuia să funcționeze, de luni, după scenariul galben.

Hotărârea de ultimă oră a fost luată ținându-se cont de propunerea Inspectoratului Școlar al Județului Timiș și având în vedere hotărârea Consiliului de administrație al școlii, emisă în baza recomandării Direcției de Sănătate Publică Timiș.

Decizia a fost luată din cauza faptului că, la nivelul școlii, au apărut trei cazuri de infectare ale cadrelor didactice cu COVID-19. Totodată, în urma anchetei epidemiologice au mai fost depistați cinci contacți direcți din rândul cadrelor didactice ale școlii. Astfel, în urma analizei situației existente, s-a decis suspendarea temporară a activităților didactice care presupun prezența față în față la Școala Gimnazială nr. 19 Avram Iancu din Timișoara, cursurile desfășurându-se on line (în scenariul roșu).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *