Cosmin Stan, antrenor la Dumbrăvița

Cosmin Stan

CSC Dumbrăvița a încheiat ediția 2020-2021 a Ligii a III-a cu fruntea sus, ocupând locul al treilea în clasamentul seriei a 8-a.

La această clasare a contribuit și fostul polist Florin Bătrânu, numit antrenor principal la jumătatea sezonului, părăsind la acea vreme poziția de șef al centrului de copii și juniori.

El se va întoarce în sectorul juvenil, urmând să-și continue munca începută la clubul din comuna situată la marginea Timișoarei.

Funcția de antrenor principal al formației de seniori din cadrul CSC Dumbrăvița va fi preluată de Cosmin Stan.

Tehnicianul născut pe data de 22 aprilie 1974 are o bogată experiență în fotbalul din vestul țării. Cariera și-a început-o în 2006, ocupându-se la acea vreme de pregătirea prim-divizionarei de futsal Informatica Timișoara. Pe teren mare a antrenat apoi grupările Millenium Giarmata, Juventus Pișchia, CSM Lugoj, Ripensia Timișoara (echipă la care a coloborat cu Radu Suciu, managerul general al clubului din Dumbrăvița), Mama Mia Becicherecu Mic și ACS Carani.

„Este un proiect care îmi place. Nu se pune o presiune foarte mare în obținerea unor rezultate imediat, ceea ce este diferit pentru mine. Mai mereu acolo unde am lucrat am fost sub presiunea acestor rezultate. La Dumbrăvița se încearcă o construcție în timp. Ne propunem, în primul rând, să jucăm un fotbal diferit față de cel care se joacă acum în România. Ne dorim să practicăm un fotbal modern. De asemenea, pentru mine este foarte important și faptul că voi lucra din nou împreună cu Radu Suciu, avem aceeași gândire despre fotbal. Este unul dintre puținii oameni care îmi împărtășesc ideile”, a declarat antrenorul Cosmin Stan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *