Coșmar într-o zonă centrală din Timișoara. Evitaţi Michelangelo şi Pârvan, vă veți strica ziua. Foto!

bulevard blocat 2

Șoferii care au ghinionul să fie nevoiți să străbată bulevardul Vasile Pârvan au parte de un adevărat coșmar. Circulația este complet blocată și se așteaptă foarte mult până zona cu ambuteiajul poate fi traversată.

CITEȘTE ȘI: Șoferi vitezomani, băuți și neatenți, depistați pe șoselele timișene

Totul a început odată cu închiderea parțială a Podului Mihai Viteazu și a străzii 20 Decembrie 1989, pentru finalizarea unor lucrări la carosabil. Din cauza acestora, șoferii care traversau, în drumurile lor obișnuite, podul Mihai Viteazu spre primărie observă în ultimul moment “baricada”, care le blochează accesul.

Aşa încât sunt nevoiți să o ia pe bulevardul Vasile Pârvan și să treacă podul Michelangelo.

Altă variantă, pe care o adoptă unii dintre ei, dar cu rezultate proaste, este traversarea Begăi peste podul de la Maria. Doar ca porțiunea închisă din strada 20 Decembrie 1989 nu le lasă altă opțiune decât să traverseze spre Politehnică și de acolo să meargă … tot pe Bulevardul Vasile Pârvan.

CITEȘTE ȘI: Polițiștii din vestul țării au rămas uimiți când au deschis mai multe cutii de carton, transportate într-un microbuz de marfă. VIDEO!

Acesta este blocat pe ambele sensuri de mers, pentru că și cei care vin spre Mihai Viteazu nu pot face la dreapta peste podul de la Politehnică.

Conform reprezentanțiilor Primariei, “Comisia de circulație a municipiului Timişoara a aprobat închiderea circulaţiei rutiere pe strada 20 Decembrie 1989, pe sensul dinspre bd. V. Pârvan spre bd. C.D. Loga, din 7 octombrie, de la ora 9.00, până în 9 octombrie, ora 24.00. Măsurile sunt necesare pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii efectuate pe drumurile municipale”.

Așadar, teoretic, de joi s-ar putea debloca circulația în zonă…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Coșmar într-o zonă centrală din Timișoara. Evitaţi Michelangelo şi Pârvan, vă veți strica ziua. Foto!

  1. Concurs!!!! Cine e mai imbecil in orasul asta???? Cine inchide mai multe strazi??? Daca se poate, deodata!!!! Daca se poate in centru!!!! Daca se poate sa fie foarte circulate!!!! Daca se poate sa-l mai alegem primar pe la pooleevara!!!!

  2. si cum ati vrea să fie făcute lucrările? ideal ar fi noaptea dar muncitorii veniti stiti voi de unde nu vor să lucreze noaptea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *