Coronavirusul revine în China – Mai multe cartiere din Beijing au fost izolate din nou

Unsprezece cartiere rezidenţiale din sudul capitalei Chinei, Beijing, se află în izolare din cauza apariţiei unui nou focar de coronavirus într-o piaţă din apropiere, au anunţat sâmbătă autorităţile, citate de agenţia AFP, notează Agerpres.

Şapte cazuri de contaminare cu COVID-19 au fost înregistrate în vecinătatea pieţei Xinfadi, dintre care şase sâmbătă, potrivit autorităţilor sanitare.

Nouă şcoli şi grădiniţe din zonă au fost închise.

Municipalitatea din Beijing a închis vineri două pieţe şi a amânat reluarea cursurilor pentru elevii din clasele primare în urma descoperii a trei noi cazuri de COVID-19 în acest oraş, după două luni în care niciun nou caz de coronavirus nu a fost confirmat în capitala Chinei.

Prima ţară afectată de noul coronavirus la sfârşitul anului trecut, China a reuşit între timp să frâneze considerabil epidemia, în ultimele săptămâni fiind înregistrate zilnic doar câteva noi cazuri de îmbolnăvire, majoritatea în rândul persoanelor revenite din străinătate.

 

stiripesurse


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

2 Comments
Carmen 13 iunie 2020
Se vede treaba,ca mincatul de broaste,lilieci,serpi ,magari si alte lighioaie se practica si la ora actuala,iar spalatul pe miini nu este in practica feng sue.Nu s-au invatat minte.
Riario 13 iunie 2020
Nu mai dezinformati de dragul senzationalului!