Coronavirus: cele mai recente date ale epidemiei, comunicate de autorități

coronavirus 11

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).

CITEȘTE ȘI: În Timiș există, în continuare, oameni care nu respectă izolarea la domiciliu. Măsurile luate de autorități

13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani.

La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.  Aceste cifre referitoare la persoanele carantinate și izolate nu cuprind cifrele cu privire la situația din municipiul București.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate  14.466 de teste, din care 646 în unități medicale private.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Coronavirus: cele mai recente date ale epidemiei, comunicate de autorități

  1. Aproape 100 000 de oameni în izolare , mai este cineva în țară asta care gîndește , este o cifra enormă uriașă , si care inca crește, de la zi la zi , aceștia trebuiau sa fie fără excepție in carantină , sub pază militarizata , solutia cu izolarea , în ghilimele , este una foarte proasta .

Lasă un răspuns