Coronavirus: avem vaccinul! Timişoara începe testele

vaccinul

Cercetătorii timişoreni de la Oncogen au făcut un anunţ fulminant , în urmă cu câteva minute.

Este vorba despre descoperirea vaccinului împotriva coronavirusului.

„O zi foarte importantă pentru Oncogen:avem vaccinul (echivalentul a 1.000 de doze)!  Astăzi începem testele. Ieri am terminat sinteza vaccinului. De azi încep testele”, este mesajul postat de Virgil Păunescu, coordonatorul Oncogen.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

20 thoughts on “Coronavirus: avem vaccinul! Timişoara începe testele

 1. Pe pagina Oncogen nu scrie. Atentie, raspandirea de informatii false se pedepseste. Voi nu verificati la sursa?

 2. Succes!
  Tot colectivul Oncogen merita Nobelul pentru Medicina din anul 2020 daca descopera acest vaccin – poate este mai bine ca nu sunteti acum rector la UMFVBT, 100% din sufletul Dvs este investit in acest demers – Bravo!

 3. Esteeee, acuma pot lua cei 350 milioane de dolari pe care i-a promis Trunp celor ce descoperă vaccinul!! Esteeee ce bucurie, au dat lovitura!

 4. Ca și glumă este bună.
  Pe scurt, dacă nu 1000 de doze aveați ci doar 1 și eficient, acum la Timișoara erau adunați la coadă cu valize pline de milioane de dolari oficiali din USA ,Italia, Spania, Germania, Japonia, China, Israel, Dubai, Emirate, și ungeau cu aur toate clădirile din oraș. Măi copii, cu așa ceva nu se glumește, mor câte 800, 900 pe zi în Spania, în Italia iar România nici măcar nu deține încă seturi de testate. Dacă erau zeci de mi de testame covid 19 acum erați speriați rău de tot, bine că nu aveți habar câți sunt infectați, este mai bine să nu știți.

  1. 😀😀😀Dacă citim pana la sfârșit au spus clar ca este în probe vaccinul. De ce nu credeți ca România ar fi capabila sa facă un vaccin contra corona virusului. Pai cine a inventat atâtea??? Romania

 5. Ceva pare tras de par. Vouă nu vi se pare că așa un anunț important nu îl faci la modul in care l-a promovat acest domn Păunescu.
  Parcă e in oglindă cu româncă biolog ce se laudă cu acel test de sânge revoluționar ptr markeri de cancer. Dovedit apoi un mare fake

 6. DOCTORUL BENGA A FACUT DE ASEMENEA O DESCOPERIRE CRUCIALA IN NEURONI LA NIVEL CUANTIC NADIA A LUAT PRIMUL 10 DIN ISTORIE ,PAULESCU A DESCOPERIT INSULINA INSA MERITELE ACESTORA AU FOST INSUSITE DE ALTII

 7. Nu va e rusine sa puneți astfel de titlu nici acum când mor oameni. Dați dovadă de omenie și schimbati titlul si știrea sa nu mai fie pompoase. Altfel ar trebui sa va propunem pentru închiderea site-ului.

 8. Lasati „jmecheriile” si amenintarile !
  A ajuns cit ne-am comportat asa.
  Celor cu comentarii serioase, respect.
  Daca nu ne schimbam comportamentul, macar acum, cind ?
  Iar echipei de cercetare, trageti tare.
  Nu suntem toti retardati mintal sau prosti !

 9. Eu sînt curios ce va scrie Renașterea peste un an despre subiectul ăsta și unde a dispărut celebrul vaccin și tratament al cancerului de la Oncogen. Poate că, în timp ce își va pune cenușă în cap, ne va spune domnul Florescu și cît a încasat pe balivernele astea ! Alo, cenzura Renașterea, deșteptarea !

 10. Să se facă o fabrică de vaccinuri în Timișoara. Pentru vaccinuri pentru COVID 19. Împotriva Coronavirus.

 11. Modul de a prezenta stiri atat in presa cat si la tembeliziuni a devenit insuportabil.Tot felul de codobaturi agramate,stridente pana la nerusinare,lipsite de o elementara cultura civica,etc,prezinta bombastic ,stiri pe surse,”bombe”.fusogene,fumigene,nucleare, breaking news,etc nu reportaje,ci colportage,contrafacute,cu imagini deocheate ,distorsionate etc,etc Da,Presa si Televiziuni nenumarate,au devenit”, Putere in stat”,scutiti de impozite,depasind orice limite ale bunului simt! Mai degraba putoare si duhoare !Desigur sunt si exceptii,dar putine ! Inscrisuri pe 4-5 burtiere( a se citi din burta),pe care nici ei nu le pot citi in contratimp,precum intelege,pentru a crea „bombardamentul’mediatic” ?! Qui prodest ? Nimanui ! Indobitocirea si dezbinarea poporului s-a realizat prin politica de asa zis politicieni(de maidan) cu ajutorul nemijlocit alpresei si televiziunilor! Preocuparile si realizarile celor de la Oncogen sa fie binevenite oamenilor
  aflati in suferinta.!

 12. Deci marele doctor a dat reteta chinezilor dar nu a lucrat cu nici un alt institut din Romania. Primul caz de CORONAVIRUS de la noi a fost inregistrat in 26 februarie , dr. Paunescu avea deja studiul facut atunci. Cam multe semne de intrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *