Coronavirus, 13 martie. Situaţia actualizată a cazurilor din România

UPDATE 1: Noi cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Grupul de Comunicare Strategică anunță că alte două persoane din Mehedinți au fost testate pozitiv. Bilanțul ajunge la 70 de persoane. Doar vineri au apărut 11 cazuri noi.

UPDATE 2: În total, sunt 73 de cazuri confirmate în țara noastră, dintre care doar vineri au fost confirmate 14 infecții cu noul coronavirus. Trei dintre acestea sunt în județul Timiș, mai precis două femei care se aflau în carantină, la Timișoara, și o a treia, care locuiește în județ.

În București au fost confirmate alte 5 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus. Este vorba despre persoane care au intrat în contact cu fostul ofițer MAI. În România, numărul persoanelor testate pozitiv la Covid-16 a ajuns la 64.

În total 13 oameni au fost infectați în București de polițistul pensionar care a ascuns că a fost în excursie în Israel. Toată familia lui, inclusiv nepoțica de 3 ani, au luat virusul.

Hunedoara a devenit una din zonele cele mai afectate de coronavirus în România, după ce joi au mai fost descoperite 6 cazuri. Cele 6 femei au fost în contact cu tânăra de 26 de ani din Petroșani care nu a respectat condițiile de izolare și a plecat de la domiciliu.

Este alertă acum în 4 spitale hunedorene, pe unde tânăra a fost în timp ce trebuia să stea la domiciliu. În total, joi seară, bilanțul în România crescuse la 59 de cazuri.

În Italia, situația s-a agravat joi, când au fost confirmate 189 de decese. Peste 1000 de morți s-au înregistrat de la debutul epidemiei.

 

sursa: observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns