Copil transportat la spital cu elicopterul, după ce a fost rănit într-un accident rutier, în Timiș

copil

Un copil, grav rănit, în urma unui accident rutier produs în județul Timiș, a fost transportat cu elicopterul la spital.

În accidentul care a avut loc, astăzi, pe raza comunei Curtea, au fost implicate un TIR și un autoturism în care se aflau șase persoane, dintre care, patru, copii.

”La locul evenimentului s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere și o autosanitară S.M.U.R.D din cadrul Stației de Pompieri Făget.

accident timis1 1

În urma recunoașterii efectuate la locul accidentului, s-a constatat că șoferul tirului nu necesita îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului prezenta fractură deschisă la membrul superior, iar unul dintre copii, în vârstă de 13 ani, prezenta politraumatisme, fiind în stare de inconștiență.

CITEȘTE ȘI: Accident în Ungaria, lângă vamă: Un microbuz a intrat într-un camion. A fost solicitat elicopterul

La fața locului s-au mai deplasat o ambulanță S.A.J. cu asistent de la Făget și o ambulanță S.A.J. cu medic de la Lugoj, iar din cadrul Detașamentului de Pompieri Lugoj s-a deplasat autospeciala de transport personal și victime multiple A.T.P.V.M. De asemenea, a fost alertat și s-a deplasat la locul evenimentului și elicopterul SMURD Arad.

Copilul de 13 ani a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital.
Ceilalți trei minori, împreună cu mama lor, au fost transportați la spital cu autospeciala de transport personal și victime multiple.

Șoferul autoturismului fiind preluat de către o ambulanță S.A.J.

Pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea producerii unui incendiu”, transmit reprezentanții Poliției Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *