Copil pe bicicletă, lovit de o ambulanță

copil lovit de ambulanta

Un accident rutier a avut loc în această dimineață în Năsăud. O ambulanță care se deplasa la o intervenție a lovit un copil aflat pe bicicletă. Deși salvarea avea semnalele luminoase și acustice pornite, copilul i-a tăiat calea.
Un copil de 12, aflat pe bicicletă, a fost accidentat de o ambulanță care se îndrepta spre o misiune. Autospeciala avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase.

CITEȘTE ȘI: E oficial. Așteptăm să vină încă 10.000 de muncitori asiatici

„În această dimineață, pe DN17C, în orașul Năsăud, un copil de 12 ani, care se deplasa pe bicicletă, pe direcția de mers Năsăud-Salva, a fost accidentat de o autospecială.

Conform verificărilor efectuate la fața locului, se pare că băiatul ar fi efectuat un viraj brusc spre stânga, moment în care a fost accidentat de autospeciala care circula pe aceeași direcție. Aceasta se afla în misiune și avea semnalele luminoase în funcțiune.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Managerul SAJ BN, Annabella Muzsi, confirmă că autospeciala era o ambulanță de la Substația Năsăud. La locul accidentului a fost direcționată o altă salvare care a transportat copilul la spital.

Mai multe amănunte pe bistriteanul.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *