Copil electrocutat în vestul țării, după ce ar fi încercat să sară pe vagoane

Un copil a fost rănit după ce s-a urcat pe un vagon

Un copil de 14 ani s-a electrocutat în gara din Deva, după ce ar fi încercat să sară pe mai multe vagoane şi s-a format un arc electric. Echipajul medical l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din oraș, iar medicii au decis să-l transfere la București.

CITEȘTE ȘI: Imagini rare cu un cerb în perioada boncănitului, în Banat. Video

Se pare că acest copil  s-a electrocutat după ce a urcat pe un vagon-cisternă care staționa la ieșirea din gara Deva spre Mintia, conform obsevator.tv

Echipajul medical l-a găsit pe acest copil de 14 ani, cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe aproximativ 70% din suprafața corporală. Copilul era conștient și agitat, au mai spus salvatorii. El a fost stabilizat la fața locului, a fost dus la spital, dar medicii au decis să-l intubeze și să-l transfere la un spital din București cu un elicopter SMURD.

„La faţa locului a fost găsit un copil de 13 ani, din Deva, care prezenta, la o primă evaluare, arsuri de gradele II, III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Pacientul era conştient, foarte agitat. A fost stabilizat la faţa locului şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Călin Dumitrescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
CFR mandria tarii 19 septembrie 2021
Oricum asta nu va mai arata ca inainte. Arsurile alea sunt oribile. La un moment dat asa dureri groaznice va avea ca v-a spune ca mai bine ar fi murit carbonizat decat sa sufere napraznicele vapai. Teribilismul se plateste scump.