Copil electrocutat în vestul țării, după ce ar fi încercat să sară pe vagoane

Un copil a fost rănit după ce s-a urcat pe un vagon

Un copil de 14 ani s-a electrocutat în gara din Deva, după ce ar fi încercat să sară pe mai multe vagoane şi s-a format un arc electric. Echipajul medical l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din oraș, iar medicii au decis să-l transfere la București.

CITEȘTE ȘI: Imagini rare cu un cerb în perioada boncănitului, în Banat. Video

Se pare că acest copil  s-a electrocutat după ce a urcat pe un vagon-cisternă care staționa la ieșirea din gara Deva spre Mintia, conform obsevator.tv

Echipajul medical l-a găsit pe acest copil de 14 ani, cu arsuri de gradul 2, 3 și 4 pe aproximativ 70% din suprafața corporală. Copilul era conștient și agitat, au mai spus salvatorii. El a fost stabilizat la fața locului, a fost dus la spital, dar medicii au decis să-l intubeze și să-l transfere la un spital din București cu un elicopter SMURD.

„La faţa locului a fost găsit un copil de 13 ani, din Deva, care prezenta, la o primă evaluare, arsuri de gradele II, III şi IV pe aproximativ 70% din suprafaţa corpului. Pacientul era conştient, foarte agitat. A fost stabilizat la faţa locului şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ, Călin Dumitrescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Copil electrocutat în vestul țării, după ce ar fi încercat să sară pe vagoane

  1. Oricum asta nu va mai arata ca inainte. Arsurile alea sunt oribile. La un moment dat asa dureri groaznice va avea ca v-a spune ca mai bine ar fi murit carbonizat decat sa sufere napraznicele vapai. Teribilismul se plateste scump.

Lasă un răspuns